Case: Sales Communications

Novetoksen hallituksessa istuva Sales Communicationsin toimitusjohtaja Jani Aaltonen halusi, että yhdessä sovitut arvot myös todella näkyvät ja tuntuvat käytännön työssä. 

Tutustu caseen!


Case: Docrates

Docrates

Toimintaa ohjaa vahvasti arvo ”Ihmisenä ihmisen rinnalla”. Tämä tarkoittaa potilaalle yksilöllistä ja viiveetöntä hoitoa uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Tutustu caseen!


Case: Miia Träff, Receptum

nathaniel-yeo-747NDboAWNY-unsplash

Miltä tuntuisi olla töissä alalla, joka kokee muutoksia, mutta samalla pitäisi huolehtia ihmisten hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittymisestä?

Tutustu caseen!


Case: Lumene

Pukumies_merkit_5 (1)

Luottamukselliset keskustelut muista organisaatioista tulleiden kollegoiden kanssa olivat Luova kutsumus -ryhmäcoachingin parasta antia Lumene Oy:n henkilöstöjohtaja Terhi Ahvosen mielestä.

Tutustu caseen!


Case: QMG Partners Oy

IMG_5368

”Haluan toteuttaa omaa intohimoani työn tekemisessä. Rohkeutta ottaa uusia askeleita. Saada ideani käyttöön.” Näin siinä lukee heti alkuun.

Tutustu caseen!


Case: Espoon kaupunki

B1B5543

Espoon kaupunki lähti kokeilemaan rohkeasti uudenlaista esimieskoulutusta. Johtamista ja esimiestyötä kehitettiin toiminnallisin menetelmin, psyko- ja sosiodraaman keinoin.

Tutustu caseen!


Case: KirNu-työhyvinvointihanke

yhteistyo

Kun kirjasto ja nuorisotyö yhdistyvät, mitä siitä syntyy? Siitä syntyy KirNu. KirNu on Helsingin nuorisoasiainkeskuksen ja kaupunginkirjaston yhteinen työhyvinvointihanke, jota on toteutettu jo lukuisissa paikoissa eri puolilla Helsinkiä. Itse asiassa me saimme kunnian olla viimeinen hankkeessa mukana oleva ryhmä.

Tutustu caseen!


Case: OneMed

big322 (1)

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoitotuotteiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys.

Tutustu caseen!


Case: Osuuskauppa Arina

Pohjoissuomalaisessa Osuuskauppa Arinassa Prismojen ketjujohtajana työskentelevä Jari Karjalainen on aina ollut kiinnostunut hyvästä johtajuudesta. Siitä, voidaanko ihmiset saada johtamalla innostumaan itsensä kehittämisestä, ja saavuttaa siten palkitsevampia tuloksia kaikille.

Tutustu caseen!


Case: Tori.fi

Saavut valoisaan ja tyylikkäästi sisustettuun toimistotilaan. Kahden pitkän pöydän ääressä on joukko keskittyneitä työntekijöitä suurten näyttöjen takana. Pikaiset ajatustenvaihdot asianmukaisine tuuletuksineen kantautuvat musiikin yli jonkun kuitatessa projektitaululla tehtävän suoritetuksi. Ollaan Schibsted Classified Media Suomen, tutummin Tori.fi:n, hermokeskuksessa. Ja kyseessä on huipputiimi, niin henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydellä kuin tuloksellakin mitattuna.

Tutustu caseen!


Case: HYKS

Huippuvuoret

Valmentajakumppanin mukaanotto jo kehittämishankkeen suunnitteluvaiheessa varmistaa laadukkaan ja vaikuttavan lopputuloksen. HUS:in Huipputiimien huippuvuoret on sujuvaan moniammatilliseen yhteistyöhön ja linjakkaaseen johtamiseen tähtäävä henkilöstön kehittämishanke. Nämä johtavat myös potilaiden oikea-aikaiseen ja laadukkaaseen hoitoon.

Tutustu caseen!


Case: Nobina

ant-rozetsky-lr9vo8mNvrc-unsplash

Pääkaupunkiseudun bussiliikennettä hoitava Nobina Finland Oy työllistää Suomessa noin tuhat kuljettajaa ja kuuluu pohjoismaiseen Nobina-konserniin. Kolme vuotta sitten käynnistynyt työhyvinvoinnin kehittämishanke on herättänyt kiinnostusta erinomaisten tulosten ansiosta.

Tutustu caseen!


Case: Työelämä 2020

lataus

Työ- ja elinkeinoministeriön Työelämä 2020 -hankkeen tavoitteena on rakentaa suomalaisesta työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä.

Tutustu caseen!


Case: Realia Group

Realia Group halusi kirkastaa omaa johtamistaan. Novetoksen valmennuksen avulla Realian esimiehet keräsivät taskuihinsa hyviä työkaluja ja konkreettisia oppeja.

Tutustu caseen!