Skip to content
Menu
close-icon-lq
elematic

Elematic

Elematic on maailmanlaajuisesti johtava betonielementtiteknologian toimittaja, jonka valikoimiin kuuluvat tehtaat, tuotantolinjat, yksittäiset koneet ja niihin liittyvät palvelut, mukaan lukien tietoverkko.

Yhteistyön tavoitteet

Novetoksen ja Elematicin yhteistyö alkoi vuonna 2018 valmennuksella, jonka tavoitteena oli viedä strategia yrityksessä käytäntöön. Yhteistyö jatkui vuonna 2019 muutoksen johtamisen valmennuksilla, jonka jälkeen on toteutettu erilaisia tiimivalmennuksia sekä yksilöcoachingia. Viimeisimpänä vuosina 2021–2022 on pureuduttu asiakaskokemuksen vahvistamiseen kaikissa asiakaskohtaamisissa.

Ratkaisumme

Mitä?

Novetos on auttanut Elematicia viemään yritykselle tärkeitä strategisia projekteja eteenpäin. Eri valmennuskokonaisuuksien tavoitteina on ollut mm. vahvistaa strategian sisäistämistä, lisätä motivoivaa ja valmentavaa muutosjohtajuutta, selkeyttää tiimien roolitusta sekä tunnistaa asiakkaiden tarpeita paremmin.

Miten?

Valmennuksiin on osallistunut kattavasti Elematicin johtoa, esihenkilöitä ja muita avainasiantuntijoita.

Valmennukset ovat olleet yhdistelmä työpajapäiviä ja välitehtäviä. Lisäksi on hyödynnetty yksilöcoachingia, jolla syvennettiin tiimin vetäjän johtamisotetta muutoksessa.

Muita referenssejä

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä-Novetos-Oy