Skip to content
Menu
close-icon-lq
Organisaation uudistuminen ja kasvu

Organisaatioiden uudistuminen ja kasvu

Konsultoimme ja kehitämme organisaatioita yhdessä johdon kanssa kohti kestävää menestystä. Voittavassa yrityskulttuurissa on aidosti yhteiset arvot ja toimintatavat, joihin ihmiset sitoutuvat.

Autamme organisaatioita uudistumaan

Ymmärrämme, että jokaisella organisaatiolla on oma missio, visio, arvot ja strategia sekä kulttuuri, joka voi joko edistää tai estää strategian toteutumista. Siksi tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen organisaation ainutlaatuisiin tarpeisiin.

 

Autamme organisaatioita löytämään aitoja menestyksen ja kestävän kasvun malleja.

 
 
 
Yksilöidysti suunniteltujen valmennusten lisäksi voit tilata meiltä myös ajankohtaisia puheenvuoroja tapahtumiin, tiimipäiviin ja muihin tilaisuuksiin. 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

steveco
aktia-logo-black-download (1)
LOIHDE-LOGO-purple
rev_logo_rgb_black
Helvar_logo
HUS_LOGO
Fortum_logo
elematic

Organisaatioiden uudistumiseen vaikuttavat teemat

Konsultoimme organisaatiotasi kohti kestävää menestystä
ja luomme voittavan yrityskulttuurin aitojen arvojen ja sitoutumisen pohjalta.
Arvot ja yrityskulttuuri

Tarjoamme organisaatioille valmennusta arvojen ja yrityskulttuurin vahvistamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteenamme on luoda avoin ja osallistava ilmapiiri, jossa arvot näkyvät ja koetaan arjen työssä. Käytämme erilaisia menetelmiä, kuten työpajoja ja keskusteluja, jotta organisaatiot voivat syventää ymmärrystään ja tunnistaa ristiriitoja tai haasteita. Valmennuksen avulla organisaatiot voivat luoda vankan perustan kestävälle menestykselle ja sitoutuneelle henkilöstölle.

Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita rakentamaan vahva ja positiivinen yrityskulttuuri, joka kannustaa yhteistyöhön, innovaatioihin ja sitoutumiseen.

Johtoryhmätyö ja päätöksenteko

Tarjoamme organisaatioille valmennusta johtoryhmätyöhön ja päätöksentekoon. Tavoitteenamme on auttaa johtoryhmää luomaan tehokas ja saumaton yhteistyö, joka johtaa laadukkaisiin päätöksiin. Käytämme valmennuksessa monipuolisia menetelmiä, kuten työpajoja ja simulaatioita, joiden avulla johtoryhmä voi kehittää yhteistä ymmärrystä, kommunikaatiota ja päätöksentekotaitojaan.

Haluamme auttaa organisaatioita rakentamaan vahvan johtoryhmän, joka kykenee tehokkaaseen päätöksentekoon ja johtaa organisaatiota menestykseen. 

Visio ja strategia

Tarjoamme valmennusta organisaatioiden vision ja strategian kehittämiseen ja vahvistamiseen. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita luomaan selkeä ja innostava visio, joka ohjaa toimintaa ja luo suunnan tulevaisuudelle. Valmennuksessa keskitymme myös strategian luomiseen ja sen tehokkaaseen toteuttamiseen. Käytämme erilaisia menetelmiä, kuten työpajoja ja analyysityökaluja, joiden avulla organisaatio voi tunnistaa vahvuutensa, mahdollisuutensa ja haasteensa strategian kannalta.

Haluamme auttaa organisaatioita saavuttamaan visioonsa perustuvan strategisen suunnitelman avulla menestystä ja kestävää kasvua.

Johtamiskulttuurin kehittäminen

Tarjoamme valmennusta johtamiskulttuurin kehittämiseen organisaatioissa. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita luomaan ja vahvistamaan positiivista ja tehokasta johtamiskulttuuria, joka edistää yhteistyötä, avointa viestintää, ja kannustaa henkilöstön kehittymistä ja sitoutumista. Valmennuksissamme keskitymme johtajuuden kehittämiseen sekä johtajien vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen. Käytämme monipuolisia menetelmiä, kuten kyselyitä ja työpajoja, jotka auttavat organisaatiota tunnistamaan nykytilanteensa ja luomaan konkreettisia toimenpiteitä johtamiskulttuurinsa parantamiseksi.

Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita saavuttamaan kestävä ja menestyksekäs johtamiskulttuuri, joka tukee myös henkilöstön hyvinvointia.

Haluatko tutustua valmentajiimme?

Ota yhteyttä

Sovitaanko tapaaminen?

Haluaisitko kuulla miten voisimme auttaa organisaatiotanne uudistumaan? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Mark

Keilaranta 1
02150, Espoo