Skip to content
PYYDÄ TARJOUS
Menu
close-icon-lq
1712302043156-f20fbf41-475f-4bac-ac66-e7f0ed636476_1

Master Yhtiöt Oy

Master Yhtiöt on Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa harjoittava perheyhtiö. Vuonna 1990 perustettu yhtiö rakentaa kaupunkeihin ja kaupunkien lähiseuduille viihtyisiä elinympäristöjä, jotka ovat yhä useamman saavutettavissa. Liiketoiminta koostuu kiinteistöjen, asuntojen ja toimitilojen kehittämisestä sekä yritysryhmän kasvun mahdollistamisesta.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen tavoitteena oli antaa uusia valmiuksia uudelle toimitusjohtajalle perheyhtiön johtajuuden haltuunotossa sukupolven vaihdoksen yhteydessä. 

Mitä tehtiin?

Johtamisen valmiuksien kehittämiseen valittiin yritysjohdon yksilöcoachaus, mikä toteutui vuosina 2022-2023. Tänä aikana Novetoksen valmentajan Heikki Pajusen kanssa käytiin läpi erilaisia johtajuuteen liittyviä kysymyksiä ja periaatteita. Lisäksi tutustuttiin työmenetelmiin, joita voi hyödyntää konkreettisissa tilanteissa organisaation kanssa. 

Miten onnistuin?

“Meille perheyhtiönä on tärkeää pystyä huolehtimaan ihmisistä ja liiketoiminnasta niin, että toiminta voi jatkua yli sukupolvien. Coachauksen avulla koen valmiuteni kohdata haastavatkin ajat ja luottamukseni omaan johtajuuteeni kasvaneen.”

Master-Joensuu-46

Muita referenssejä