Kokemuksia

Asiakkaamme kertovat, kuinka yhteistyö Novetoksen kanssa on parantanut heidän liiketoimintaansa.

Case: Realia Group

Realia Group halusi kirkastaa omaa johtamistaan. Novetoksen valmennuksen avulla Realian esimiehet keräsivät taskuihinsa hyviä työkaluja ja konkreettisia oppeja.

Tutustu

Case: Sales Communications

Novetoksen hallituksessa istuva Sales Communicationsin toimitusjohtaja Jani Aaltonen halusi, että yhdessä sovitut arvot myös todella näkyvät ja tuntuvat käytännön työssä. Novetoksen toteuttaman arvoprosessin seurauksena arvojen lista lyheni, terävöityi, sisäistyi ja pukeutui käytännöiksi. Yhdessä työstetyt arvot tukevat myös johtamista, ja tarjoavat vakaamman pohjan yhteistyölle firman sisällä.

Tutustu

Case: Docrates

Toimintaa ohjaa vahvasti arvo ”Ihmisenä ihmisen rinnalla”. Tämä tarkoittaa potilaalle yksilöllistä ja viiveetöntä hoitoa uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Tutustu

Asiakashaastattelussa apteekkialan ammattilainen Miia Träff, Receptum

Miltä tuntuisi olla töissä alalla, joka kokee muutoksia, mutta samalla pitäisi huolehtia ihmisten hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittymisestä?

Tutustu

Case: Lumene

Luottamukselliset keskustelut muista organisaatioista tulleiden kollegoiden kanssa olivat Luova kutsumus -ryhmäcoachingin parasta antia Lumene Oy:n henkilöstöjohtaja Terhi Ahvosen mielestä.

Tutustu
Timo Kostiainen

Case: QMG Partners Oy

”Haluan toteuttaa omaa intohimoani työn tekemisessä. Rohkeutta ottaa uusia askeleita. Saada ideani käyttöön.” Näin siinä lukee heti alkuun.

Tutustu
Kuka inspiroi sinua

Case: Espoon kaupunki

Espoon kaupunki lähti kokeilemaan rohkeasti uudenlaista esimieskoulutusta. Johtamista ja esimiestyötä kehitettiin toiminnallisin menetelmin, psyko- ja sosiodraaman keinoin.

Tutustu
yhteistyö

Case: KirNu-työhyvinvointihanke

Kun kirjasto ja nuorisotyö yhdistyvät, mitä siitä syntyy? Siitä syntyy KirNu. KirNu on Helsingin nuorisoasiainkeskuksen ja kaupunginkirjaston yhteinen työhyvinvointihanke, jota on toteutettu jo lukuisissa paikoissa eri puolilla Helsinkiä. Itse asiassa me saimme kunnian olla viimeinen hankkeessa mukana oleva ryhmä.

Tutustu

Case: OneMed

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoitotuotteiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys.

Tutustu

Case: Osuuskauppa Arina

Pohjoissuomalaisessa Osuuskauppa Arinassa Prismojen ketjujohtajana työskentelevä Jari Karjalainen on aina ollut kiinnostunut hyvästä johtajuudesta. Siitä, voidaanko ihmiset saada johtamalla innostumaan itsensä kehittämisestä, ja saavuttaa siten palkitsevampia tuloksia kaikille.

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!