Ajankohtaista

Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Novetoksen arkeen

Me Novetoksella huomioimme vallitsevan koronavirus-tilanteen ja suhtaudumme asiaan sen vaativalla vakavuudella. Noudatamme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia ja seuraamme tilannetta herkeämättä. Työarki kuitenkin jatkuu ja meille tärkeintä on, että voimme auttaa asiakkaitamme tämänkin poikkeustilan vallitessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkien terveyttä palvelevia ratkaisuja valmennuskäytäntöihin: Mikäli tilanne vaatii, voidaan valmennusten ryhmäkokoja lohkoa pienempiin osiin tai sopia asiakaskohtaisesti […]

Lue koko juttu
Julkaistu 13.03.2020

Koronaviruksen vaikutus arkeen: kättelemisestä pidättäytyminen

Me Novetoksella huomioimme vallitsevan koronavirus-tilanteen (ja muiden virustautien leviämisen) ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan, jonka seurauksena emme tällä hetkellä käytä sellaisia toiminnallisia harjoitteita, jotka edellyttävät fyysistä kosketusta, kuten kättelyä. Muuten arki meidän puolella jatkuu normaalina, eikä vallitseva koronavirus aiheuta meidän tai asiakkaidemme arkeen toistaiseksi muita muutoksia. Kiitos ymmärryksestäsi olla kättelemättä – se on terveysteko!    […]

Lue koko juttu
Julkaistu 10.03.2020

Aamiaistilaisuus 24.4.2020: Johda merkitystä

Ihmiset kaipaavat työhönsä merkityksen kokemusta, ehkä enemmän kuin koskaan. Aiheesta on alettu puhua akateemisen maailman lisäksi vakavasti myös bisnesmaailmassa ja kaikkialla työelämässä. Merkitystä kaipaamme sekä yksilöinä että yhteiskuntana. Ilman sitä harhaudumme ja voimme huonosti.

Lue koko juttu
Julkaistu 12.02.2020

Syty ja sytytä -valmennusillat alkavat tammikuussa!

Syty ja sytytä -luentojen avulla opit löytämään oman motivaatiosi lähteet, tunnistamaan omia vahvuuksiasi, sekä onnistumaan itselle asettamissasi tavoitteissa. Luentojen aikana mietitään keinoja itsensä valmentamiseen, jotta suuretkin tavoitteet olisi mahdollista saavuttaa.

Lue koko juttu
Julkaistu 14.01.2020

Aamiaistilaisuus 7.2.2020: Vapauta projektien voima

Projektimenetelmät ovat kehittyneet ja muuttuneet, mutta rohkenemme väittää, että yksi keskeinen tavoite on jäänyt liian vähälle huomiolle. Projektit ovat valtava oppimismahdollisuus, jossa sekä projektitiimin että eri sidosryhmien osaaminen karttuu. Jääkö uudistuminen vain asiantuntijoille vai oppiiko organisaatio laajemminkin?

Lue koko juttu
Julkaistu 5.12.2019

Reijo Mylläri täydentämään Novetoksen valmentajajoukkoa!

Novetoksen valmentajatiimissä aloittanut Reijo Mylläri tuo taloon vankkaa kokemusta ja osaamista valmennus- ja coaching-maailmasta.

Lue koko juttu
Julkaistu 22.11.2019

Novetoksen toimistotiimiin kaksi uutta huippuosaajaa!

Novetoksen toimistotiimissä on aloittanut kaksi uutta osaajaa: hallintokoordinaattori Nea Väisänen sekä markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sanni Seivo.

Lue koko juttu
Julkaistu 1.10.2019

Aamiaistilaisuus 25.10.2019: Positiivinen haastaminen – mitä ihmettä?

Valmentava johtaminen on useimmissa organisaatioissa jo arkea. Uskallamme kuitenkin väittää, että yksi siihen liittyvä ydintaito on jäänyt turhan vähälle huomiolle tai se on jopa väärin ymmärretty. Aamiaistilaisuudessa avaamme, mitä positiivinen haastaminen todella on, miksi se saa ihmiset aidosti syttymään, uudistumaan ja energisoitumaan sekä miksi se on ajankohtaista juuri nyt.

Lue koko juttu
Julkaistu 3.09.2019

Novetos hakee osaajia toimistotiimiinsä!

Novetos hakee markkinointiviestinnän osaajaa sekä hallintokoordinaattoria iloiseen ja lämminhenkiseen toimistotiimiinsä! Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Rekrytoinnin toteuttaa Minjon Recruiting ja hakuaikaa on 14.7. saakka.

Lue koko juttu
Julkaistu 8.07.2019

TÄYNNÄ! Aamiaistilaisuus 14.6.2019: Keho, mieli ja sielu – näkökulmia ihmisen potentiaalista

Ihmisen piilevästä potentiaalista puhutaan paljon. Mitä se oikeastaan tarkoittaa ja kuinka saat nykyistä paremman yhteyden sisäiseen nerokkuuteesi? Tervetuloa oppimaan lisää potentiaalistasi sekä niistä keinoista, joilla voit saavuttaa syvemmän yhteyden itseesi ja piilevään potentiaaliisi.

Lue koko juttu
Julkaistu 15.04.2019

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!