Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetos Oy vahvistaa hallitustaan ja tähtää innovatiivisen johtajuuskulttuurin kehittämiseen Suomessa

 

Novetos, johtajuuden ja johtamisen valmennuksen ja konsultoinnin suomalainen edelläkävijä, on vahvistanut yhtiön hallitusta uusilla jäsenillä ja uuden hallituksen puheenjohtajan nimityksellä. Uudet hallituksen jäsenet tuovat mukanaan uudenlaista strategista näkemystä, jotka osaltaan vahvistavat Novetoksen asemaa vahvasti arvopohjaisen organisaatiovalmennuksen uranuurtajana. Nimitysten tavoitteena on erityisesti nopeuttaa yrityksen kasvua fokusoiden innovatiivisen johtajuuskulttuurin kehittämiseen Suomessa.

Novetos Oy:n hallituksen kokoonpano 1. tammikuuta 2024 alkaen: 

Jani Aaltonen, hallituksen jäsen 
Eerik Lundmark, hallituksen jäsen (uusi jäsen) 
Mervi Palander, hallituksen jäsen 
Markus Pessi, hallituksen puheenjohtaja 
Olli Turunen, hallituksen jäsen (uusi jäsen) 
 
Novetoksen uusi hallituksen puheenjohtaja, Markus Pessi näkee uudessa kokoonpanossa suuria mahdollisuuksia: 

“Olen erittäin innoissani aloittaessani Novetoksen hallituksen puheenjohtajana. Elämme mielenkiintoista aikaa, joka testaa organisaatioiden muutoskyvyn ja toisaalta mahdollistaa uudenlaisia toimintatapoja. Olen vaikuttunut siitä, miten Novetoksen tiimi on syttynyt luomaan innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme ja oman uudistumisprosessimme tueksi. Lähdemme hallitustiimin kanssa luomaan uutta strategiaa vision ja kasvun toteutumiseksi. Odotan innolla tulevaa yhteistyötämme niin sisäisten kuin ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa, nykyisten ja tulevien.” 

Novetoksen hallituksen uusi jäsen, Kojamo Oy:n investointiyksikön johtaja Olli Turunen pohti uutta rooliaan: 

"Nimitys hallitukseen on upea mahdollisuus päästä mukaan Novetoksen inspiroivaa tarinaa. Odotan innolla kuinka voin osallistua ja antaa panokseni Novetoksen kasvumatkan toteutukseen. Tuleva yhteistyö vaatii tiivistä työskentelyä hallituksessa sekä yhteistyötä myös organisaation osaajien ja tiimien kanssa. Uskon, että yhdessä kirjoitamme Novetoksen tarinan seuraavan menestyksekkään luvun." 
 
Toimitusjohtaja Outi Tenhola kommentoi nimityksiä: 

"Uskon, että Novetoksen pitkän linjan sitoutuminen arvopohjaiseen johtajuuden kehittämiseen on linjassa organisaatioiden ajankohtaisten tarpeiden kanssa. Tarvitsimme hallitukseen lisää monipuolista liiketoimintakokemusta ja organisaatioiden kehittämiseen tarvittavaa uutta näkemystä, minkä avulla viemme Novetoksen kasvustrategiaa toivottuun suuntaan. Uusilla hallituksen jäsenillä on arvokasta kokemusta sekä kasvustrategioiden että markkinaosuuksien kasvattamisesta."

 

Markus Pessi

Johdon konsultti, valmentaja, coach

Eerik Lundmark

Johdon konsultti, valmentaja

 

Tilaa blogimme