Skip to content
Menu
close-icon-lq

Eerik Lundmark

Johdon konsultti, valmentaja

Eerik on johtoryhmien ja esihenkilöiden valmentaja ja mentori, joka haastaa sisäistämään johtamisen vaatimukset uuden oivaltamisen ja tekemisen tason löytämiseksi. Hän sparraa valitsemaan toimintatavat, joilla johdettavat motivoituvat ja strategia toteutuu, ja hän haastaa tarvittaessa myös strategian kirkkauden.

Pätevyydet

DI, Workplace BigFive -sertifikaatti, Vaikuttava valmentaja 2017, CxO Certified Mentor, Reiss Motivation Profile (RMP) Master, Extended DISC -valmentaja, VIA Leadership Academy

Työkielet

suomi, englanti

CV

Lataa tästä

Johtaminen on palvelutehtävä: Kestävä menestys johtajana syntyy siitä, että johdettavat onnistuvat työssään. Tämä edellyttää johtajalta oman johtajuuden sisäistämistä, ajatuksen ja viestinnän kirkkautta ja johdettavien motivoivaa mukaan ottamista.

Valmentavan johtamisotteen kehittäminen omista vahvuuksista liikkeelle lähtien ja johtamistilanteiden vaatimukset tunnistaen on tuloksellista ja innostavaa – ei aina yksinkertaista, mutta yhdessä vauhdittaen helpompaa kuin yksin kärvistellen.

Eerikin usean vuosikymmenen kokemus myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja vaativien muutosprojektien johtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä antaa hyvän pohjan johtoryhmien, johtajien ja esihenkilöiden valmentamiseen ja mentorointiin.

  • Johtoryhmien ja asiantuntijatiimien työn tehostaminen
  • Muutoshankkeiden läpivienti ihmiset motivoiden
  • Johtoryhmäläisten mentorointi ja vakuuttavuuden kehittäminen
  • Strategian kirkastaminen ja johtamisjärjestelmän tehostaminen

Eerikin harrastuksiin kuuluvat muun muassa pianonsoitto, puutyöt ja patikointi.

”Eerik on ammattitaitoinen mentori, joka kuuntelee, rohkaisee ja innostaa.”

 Magnus Sjöblom, vientipäällikkö, NMC Termonova

”Olin Eerikin mentorointiasiakkaana, kun työtehtäväni muuttui päälliköstä johtajaksi ja vastuualueeni laajeni. Sain uusia työkaluja myynnin johtamiseen ja muutoksen läpiviemiseen. Erityisen hyödyllistä oli henkilöiden profiilien ymmärtäminen sekä työskentely jarruttavien uskomusten parissa. Työskentelyni muuttui Eerikin valmennuksessa tuottavammaksi ja myynnin muutoksen läpivienti onnistui pysyvästi yhdessä tiimin kanssa.”

Eeva Vaajasalmi, aluejohtaja, Stena Recycling Oy