Ajankohtaista

Novetoksen toimistotiimiin kaksi uutta huippuosaajaa!

Novetoksen toimistotiimissä on aloittanut kaksi uutta osaajaa: hallintokoordinaattori Nea Väisänen sekä markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sanni Seivo.

Lue koko juttu
Julkaistu 1.10.2019

Aamiaistilaisuus 25.10.2019: Positiivinen haastaminen – mitä ihmettä?

Valmentava johtaminen on useimmissa organisaatioissa jo arkea. Uskallamme kuitenkin väittää, että yksi siihen liittyvä ydintaito on jäänyt turhan vähälle huomiolle tai se on jopa väärin ymmärretty. Aamiaistilaisuudessa avaamme, mitä positiivinen haastaminen todella on, miksi se saa ihmiset aidosti syttymään, uudistumaan ja energisoitumaan sekä miksi se on ajankohtaista juuri nyt.

Lue koko juttu
Julkaistu 3.09.2019

Novetos hakee osaajia toimistotiimiinsä!

Novetos hakee markkinointiviestinnän osaajaa sekä hallintokoordinaattoria iloiseen ja lämminhenkiseen toimistotiimiinsä! Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Rekrytoinnin toteuttaa Minjon Recruiting ja hakuaikaa on 14.7. saakka.

Lue koko juttu
Julkaistu 8.07.2019

TÄYNNÄ! Aamiaistilaisuus 14.6.2019: Keho, mieli ja sielu – näkökulmia ihmisen potentiaalista

Ihmisen piilevästä potentiaalista puhutaan paljon. Mitä se oikeastaan tarkoittaa ja kuinka saat nykyistä paremman yhteyden sisäiseen nerokkuuteesi? Tervetuloa oppimaan lisää potentiaalistasi sekä niistä keinoista, joilla voit saavuttaa syvemmän yhteyden itseesi ja piilevään potentiaaliisi.

Lue koko juttu
Julkaistu 15.04.2019

Novetoksen aamiaistilaisuudessa selvisi, mitä nuoret odottavat työelämältä ja johtamiselta

Aamiaistilaisuudessa kävi ilmi, että saamme nuorista työelämään uutta intoa ja kunnianhimoa puhkuvan ja isosti ajattelevan sukupolven, joka odottaa työltään merkityksellisyyttä, henkilökohtaista valmentavaa johtajuutta ja etenemismahdollisuuksia.

Lue koko juttu
Julkaistu 21.03.2019

Videohaastattelu: Kohtaaminen Jussi Ahokkaan kanssa

Miten nuoria johdetaan? Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas avaa valmentajamme Markus Pessin haastattelemana näkemyksiä nuorten valmentamiseen ja johtamiseen.

Lue koko juttu
Julkaistu 21.03.2019

Aamiaistilaisuus 15.3.2019: Uuden sukupolven johtaminen: odotukset, tarpeet ja johtajuus

Mitä nuoret odottavat työelämältä ja työnantajilta? Miten oman organisaatiosi toimintatavat ja johtaminen vastaavat nuorten odotuksiin ja tarpeisiin? Tervetuloa kuulemaan näkökulmia nuorten odotuksiin, tarpeisiin ja johtamiseen liittyen.

Lue koko juttu
Julkaistu 5.02.2019

Novetoksen uusi toimitusjohtaja Jan Holst: Haluamme kehittää suomalaista työelämää

Viestikapula siirtyi Novetoksella uusiin käsiin, kun Jan Holst aloitti tammikuun puolivälissä uutena toimitusjohtajana.

Lue koko juttu
Julkaistu 31.01.2019

Novetos ja Emkine yhteistyöhön

Novetos ja Emkine lähtevät yhteisvoimin vähentämään työelämän sairaspoissaoloja, joista koituu 3,5 mrd euron kustannukset vuosittain. Niiden määrässä olemme Euroopan kärkeä. Merkittävä yksittäinen tekijä poissaolojen taustalla on esimiestyö.

Lue koko juttu
Julkaistu 25.01.2019

Aamiaistilaisuus 24.1.2019 Onnistumisen kolme kivijalkaa

Yritys ei menesty ilman toimivaa ja tarkoituksenmukaista strategiaa. Sen kyky ohjata yritystä menestykseen edellyttää, että kyvykkyydet ovat kohdallaan ja yrityksen kulttuuri tukee strategian toteutumista. Miten temppu tehdään, selviää Novetoksen ja sen asiakasyritysten ammattilaisten alustuksissa strategiasta, kyvykkyyksistä, arvoista ja yrityskulttuurista.

Lue koko juttu
Julkaistu 4.11.2018

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!