Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetos & Helsingin Ekonomit -yhteistyö

Novetoksen ja Helsingin Ekonomien yhteistyö on syventynyt ja olemme aloittaneet yhdessä artikkeli- ja webinaarisarjan järjestäen 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan. Webinaarien teemaa avataan aina myös Helsingin Ekonomien jäsenlehdessä. Webinaarien kanssa käsi kädessä kulkevat myös aamiaistilaisuudet, joissa webinaarien teemoihin syvennytään useamman asiantuntijan ja vierailevien puheenvuorojen voimin.

Täällä pääset lukemaan uusimman jäsenlehden (HEKO 2/2020), jossa Novetoksen toimitusjohtaja Jan Holst avaa vastuullisen johtajuuden teemaa ja taustoja webinaarisarjalle. Novetoksen valmentaja/coach Pirjo Ahonen avaa artikkelissaan merkityksen johtamisen teemaa, joka oli myös ensimmäisen webinaarin aiheena.

  • Webinaarisarjan ensimmäinen webinaari (16.4.2020) kantoi nimeä Johda merkitystä ja on jälkeenpäin katsottavissa täältä.
  • Novetoksen historian ensimmäinen etä-aamiaistilaisuus (24.4.2020) käsitteli myös merkityksen johtamista ja on katsottavissa jälkeenpäin täältä.

Seuraava Novetoksen ja Helsingin Ekonomien webinaari kantaa nimeä: Mitä voimme oppia myynniltä etäjohtamisesta?

  • Ilmoittautuminen webinaariin on nyt auki kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille. Puhujana toimii Novetoksen valmentaja/coach Reijo Mylläri. Webinaari pidetään 17.6.2020 klo 9.00.
  • Ennen webinaaria pidetään etä-aamiaistilaisuus samasta teemasta ja ilmoittautuminen pe 5.6.2020 klo 8.30-10 pidettävään avoimeen aamiaistilaisuuteen onnistuu täältä! Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja Reijo Mylläriltä, Jari Rinteeltä ja Anne Roineelta. Tilaisuudessa kuullaan myös vieraileva puheenvuoro myynnin johtamisesta sekä kotimaassa että globaalisti Connected Finland Oy:n perustajaosakkaalta/-jäseneltä Tom Lindbladilta, jolla johtamisen kokemusta on kertynyt mm. Roviolla, Canonilla, Ericssonilla ja Elisalla yli 30 vuoden ajalta.

Kiitos Helsingin Ekonomit mutkattomasta yhteistyöstä - tästä on hyvä jatkaa!

Tilaa blogimme