Pirjo Ahonen

Pirjo on innostaja ja uudistaja. Hän rakentaa innostavia valmennusprosesseja ja haastaa osallistujia kehittymään. Auttaa löytämään työn merkityksen. Pirjon osaamisaluetta ovat organisaatioiden yhdistymisprosessit sekä erilaisten kulttuurien yhteensovittaminen.

Lataa CV
Valmentaja, Business Coach ja työnohjaaja

Pätevyydet: VTM (sosiaalipsykologia), ICF Certified Business Coach, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, Ratkaisukeskeinen valmentaja

Työkielet: suomi

Ota yhteyttä
+358 50 587 7057
Sähköposti

"Kaikki lähtee Merkityksen kokemuksesta!"

Coachina Pirjon toimintatapa on osallistujia kunnioittava ja määrätietoinen. Kaikki tähtää asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Pirjo havahduttaa valmennettavaa pohtimaan, mikä työelämässä on todella merkityksellistä ja miten merkitys auttaa motivaatiossa ja sitoutumisessa työn tavoitteisiin, tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen.

Pirjo auttaa:

  • Ihmisten johtamisessa ja valmentavan otteen löytymisessä. Innostaa esimiehiä kehittymään ja auttaa tunnistamaan omat ja muiden vahvuudet. Lisäksi vuorovaikutustaitojen kehittäminen on Pirjon ydinosaamista.
  • Muutoksen tuessa. Auttaa yrityksen toiminnan muutoksessa ja organisaation kasvussa.
  • Tiimien kehittämisessä. Sparraa löytämään uusia toimintatapoja. Haastaa uudistamaan asiantuntijoiden roolia suhteessa asiakkaisiin, sidosryhmiin ja koko organisaatioon.
  • Huipputiimien rakentamisessa. Innostaa löytämään yksilöiden paras mahdollinen potentiaali tiimien käyttöön.

”Pirjo toimi coachinani kun olin uuden edessä. Hän haastoi minua avaamaan uusia näkökulmia ja kannusti ottamaan askelia haluamaani suuntaan. Pirjolta sain tarvitsemaani tukea ja paljon positiivista energiaa. Voin todella suositella Pirjoa coachiksi!”

-Nokia Oy:ssä toiminut kehittämispäällikkö

Asiantuntijan julkaisut

Merkityksen kokemus

Elämän supersuuri haaste on kysymys merkityksestä ja tarkoituksesta. Miksi toimin niin kuin toimin?

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!