Skip to content
Menu
close-icon-lq

Kohti Euroopan parasta työelämää!

Työelämä 2020 -hanke järjesti hyvien työelämäarvojen määrittelemiseksi arvotyöpajoja, joihin kutsuttiin eri elämäntilanteissa henkilöitä: nuoria, ruuhkavuosia eläviä, senioreita, maahanmuuttajia ja työelämän ulkopuolella olevia. Lisäksi keskustelua käytiin sosiaalisessa mediassa. Keskustelua peilattiin työelämästä tehtyihin tutkimuksiin.

Arvoiksi kiteytyivät sinnikkyysluottamusrohkeus ja työn tarkoituksen ymmärtäminen. Nämä yhteiset työelämäarvot eivät korvaa työpaikkojen ja työyhteisöjen omia arvoja, vaan ne auttavat meitä kaikkia rakentamaan suomalaisesta työelämästä Euroopan parasta.

Maanantaina 7.10.2013 käynnistyneessä Ihanaa maanantaita -viestintäkampanjassa herätellään keskustelua arvojen merkityksestä ja innostetaan kehittämään työelämää niiden suuntaan. Kampanja näkyy ja kuuluu muun muassa suurimpien kaupunkien busseissa sekä valtakunnallisesti radiossa ja verkossa.

Novetos oli mukana arvotyöpajojen vetäjänä ja fasilitoijana. Hankkeesta, työelämän arvoista ja viestintäkampanjasta voit lukea lisää tyoelama2020.fi-sivustolta:

Työ- ja elinkeinoministeriön Työelämä 202 -hankkeen tavoitteena on rakentaa suomalaisesta työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä. 

Tilaa blogimme