Skip to content
Menu
close-icon-lq

Aamiaistilaisuus verkkoympäristössä 24.4.2020: Johda merkitystä

Verkkoympäristössä pidettävässä amiaistilaisuudessa tarjoamme sinulle työkaluja, jotta voisit löytää mielekkyyden  ja merkityksellisyyden lähteitä työssäsi sekä varustamme sinua kehittymään esimiehenä ja johtajana.

"Ihmiset kaipaavat työhönsä merkityksen kokemusta enemmän kuin koskaan.

Ihminen on merkitystä etsivä olento. Kun työn merkitys hahmottuu, meitä on vaikea pysäyttää. Mutta jos tällaista kokemusta ei ole, innostus alkaa vähitellen hiipua. Siksi jokaisen johtajan ja esimiehen on kyettävä johtamaan merkitystä.

Jos ihminen toistaa kuukaudesta ja vuodesta toiseen arkisia rutiineja ymmärtämättä, mitä hänen panoksensa tuottaa yhteisölle tai asiakkaille, on leipääntymisen riski melkoinen. Jos henkilö taas kokee työnsä merkityksellisenä, hän on valmis antamaan parhaansa, oppimaan uutta ja levittämään myönteistä energiaa.

Merkitystä etsivät yksilöt, tiimit, suuret organisaatiot ja koko yhteiskunta. Meidän on kaikilla tasoilla tehtävä samat miksi-kysymykset, että pystymme perustelemaan itsellemme toimintamme mielekkyyden."

Ote Johda merkitystä -kirjasta.

 

Johda merkitystä -kirjan kirjoittajat Novetoksen valmentaja/coach Pirjo Ahonen, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa ja Novetoksen perustaja Tapio Aaltonen esittävät aamiaistilaisuudessa puheenvuorojaan merkityksen johtamisen teeman ympärillä.

Case: Futurice - Merkityksellisyyden lisääminen työyhteisössä 

Tilaisuudessa kuullaan myös suomalaisen web- ja mobiiliohjelmistoja kehittävän yrityksen Futuricen yhden perustajista, Hanno Nevanlinnan, case-esimerkki siitä, miten heillä lisättiin tietoisesti merkityksellisyyttä työyhteisössä. Hanno Nevanlinna on toiminut Futuricen Head of HR toimessa, jolloin yritys valittiin kahdesti sekä Euroopan että Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Tilaisuuden juontaa Novetoksen valmentaja/coach Eeva Pitkänen.

Ilmoittaudu täältä ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 24.4.2020 kello 8.30-10. Tilaisuus pidetään verkkoympäristössä.

Tilaisuus on tarkoitettu organisaatioiden johdolle, projektien omistajille, esimiehille ja henkilöstöammattilaisille projektien johtajia unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa, ilmoittaudu mukaan tästä!

Tilaa blogimme