Skip to content
Menu
close-icon-lq

Lokakuun etä-aamiaistilaisuus: "Älä tule paha hybridi"

Lokakuun aamiaistilaisuus

 

Miten saamme myllerryksen maailmassamme paremmalle mallille? Termien sekamelska, samantahtinen soutaminen sekä haasteet, joiden äärelle johtajina ja esihenkilöinä olemme jo joutuneet vievät monelta tällä hetkellä paljon energiaa. Hybridiarki voi olla hyvinkin toimivaa, mutta se vaatii rakentamista ja erilaista tekemistä, ihmisten johtamista arvostaen ja turvallisesti uuteen.

Novetoksen asiantuntijat Reijo Mylläri, Pirjo Ahonen ja Hanna Poskiparta nostavat raikkaita näkökulmia esille hybridityön parhaista puolista ja antavat vinkkejä, miten hybridityöstä voi tehdä itselleen, tiimilleen ja organisaatiolle aidosti työn sujuvuutta, yhteisöllisyyttä ja tuloksellisuutta mahdollistavan työn tekemisen tavan.

Tilaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet innokas uudistamaan omaa tapaasi työskennellä hybridimallissa tai sinulle, joka puhkut tarmoa työyhteisön tai organisaatiosi paremman hybridityön kulttuurin kehittämiseen!

Hyppää mukaan hyvän hybridiarjen rakentajaksi, ilmoittaudu täällä ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 8.10.2021 kello 8.30-10. Tilaisuus pidetään verkkoympäristössä. Tervetuloa!

Tilaa blogimme