Kaikki lähtee merkityksen kokemuksesta!

Pirjo Ahonen

Pätevyydet: VTM (sosiaalipsykologia), ICF Certified Business Coach, Extended Disc -sertifikaatti, Workplace BigFive -sertifikaatti, Sertifioitu Peili -valmentaja, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, Ratkaisukeskeinen valmentaja

Työkielet: suomi

Ota yhteyttä:
+358 50 587 7057
Sähköposti
LinkedIn

CV

Coachina Pirjon toimintatapa on osallistujia kunnioittava ja määrätietoinen. Kaikki tähtää asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Pirjo havahduttaa valmennettavaa pohtimaan, mikä työelämässä on todella merkityksellistä ja miten merkitys auttaa motivaatiossa ja sitoutumisessa työn tavoitteisiin, tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen.

Pirjo auttaa:

  • Ihmisten johtamisessa ja valmentavan otteen löytymisessä. Innostaa esihenkilöitä kehittymään ja auttaa tunnistamaan omat ja muiden vahvuudet. Lisäksi vuorovaikutustaitojen kehittäminen on Pirjon ydinosaamista.
  • Muutoksen tuessa. Auttaa yrityksen toiminnan muutoksessa ja organisaation kasvussa.
  • Tiimien kehittämisessä. Sparraa löytämään uusia toimintatapoja. Haastaa uudistamaan asiantuntijoiden roolia suhteessa asiakkaisiin, sidosryhmiin ja koko organisaatioon.
  • Huipputiimien rakentamisessa. Innostaa löytämään yksilöiden paras mahdollinen potentiaali tiimien käyttöön.

”Pirjo toimi coachinani kun olin uuden edessä. Hän haastoi minua avaamaan uusia näkökulmia ja kannusti ottamaan askelia haluamaani suuntaan. Pirjolta sain tarvitsemaani tukea ja paljon positiivista energiaa. Voin todella suositella Pirjoa coachiksi!”

-Nokia Oy:ssä toiminut kehittämispäällikkö