Skip to content
Menu
close-icon-lq

Laura Sundell

Valmentaja, business coach

Laura kannustaa ryhmiä ja yksilöitä valmentavan johtamisotteen, uusien oivallusten ja itsetuntemuksen äärelle. Hän kokee esihenkilöiden ja tiimien kanssa työskentelyn erityisen innostavana, koska kehittyminen tuottaa arvoa paitsi valmennettaville itselleen, myös laajemmin työyhteisölle, organisaatiolle ja edelleen asiakkaille. 

Pätevyydet

DI, Ammatillinen opettaja, Certified Business Coach (ACC/ICF), WorkPlace Big Five -konsultti, NLP Practitioner

Työkielet

Suomi, englanti

CV

Lataa tästä

Valmentajana ja coachina Laura uskoo ihmisten haluun ja mahdollisuuteen kasvaa ja kehittyä. Ryhmävalmennusten tyypillinen teema on johtamisessa ja valmentavassa otteessa kehittyminen. Valmentava johtaja haluaa tukea tavoitteellisesti, inhimillisesti ja luottamusta osoittaen porukkansa motivoitumista, hyvinvointia ja tuloksellisuutta. Coachina Laura tukee mm. esihenkilöitä ja tiimejä työelämän erilaisissa tilanteissa. Asiakkaan tarve voi liittyä esimerkiksi esihenkilöroolin haltuunottoon, itsensä ja muiden johtamisessa kehittymiseen tai tiimin tuloksellisuuden ja yhteishengen vahvistamiseen.

Itsetuntemuksen vahvistaminen on usein mukana Lauran kanssa työskentelyssä. Ymmärtääksemme ja johtaaksemme paremmin itseämme ja toisia, meidän on hyödyllistä tunnistaa vahvuuksiamme, uskomuksiamme ja luontaisia tapojamme toimia. Kun oivallamme uutta itsestämme, oivallamme yleensä jotain uutta myös ihmisten erilaisuudesta. Erilaisuutta huomioivassa ja hyödyntävässä tiimissä ihmiset viihtyvät ja saavat enemmän aikaiseksi. Keskinäinen tutuksi tuleminen on tärkeää myös psykologisen turvallisuuden kannalta.

Lauralta saat apua, kun kaipaat:

  • Valmentavan johtamisen valmennusta, koulutusta tai puheenvuoroa.
  • Coachausta yksilöille, tiimeille tai ryhmille tueksi työelämän erilaisissa tilanteissa.
  • Itsetuntemusta ja erilaisuuden ymmärtämistä.

 

”Laura ohjasi kouluttajana ja coachina meitä hienosti sopivan kokoisin askelin eteenpäin esimiehinä omaksumaan uutta valmentavampaa otetta johtamiseen."

 

”Laura vakuutti ammattimaisella ja innostavalla otteellaan ja voin lämpimästi suositella häntä yhteistyökumppanina. Osallistujien palautteiden perusteella saimme kehittämispäivästä hyviä eväitä matkalla kohti vuorovaikutteisempaa post-korona-aikaa."

 

”Työpaja oli oivalluttava, hauska ja erittäin hyvin fasilitoitu. Yhteistyö Lauran kanssa on mutkatonta ja hän osaa huomioida asiakkaan tarpeet erinomaisesti.”