Skip to content
Menu
close-icon-lq
Kaikki artikkelit

Tehdään yhdessä hyvää

Passion for good. Tämä on ollut visiomme sanallinen kiteymä, sloganimme, jo vuosien ajan. 

Novetos perustettiin 25 vuotta sitten parantamaan työelämää. Erityisenä fokuksena oli aluksi johtamisen etiikka ja arvoprosessit. Tämä DNA:n ytimemme on matkan varrella täydentynyt vastuullisen johtajuuden eri näkökulmilla. Tavoitteemme on vaikuttaa laajasti koko yhteiskuntaan tekemällä suomalaisesta työelämästä elämisen arvoista. 

Missiotamme olemme edistäneet tukemalla lukuisten organisaatioiden johtamisen ja esihenkilötyön kehittämistä. Erityinen paikka sydämessämme on monilla hyvää tekevillä, voittoa tavoittelemattomilla organisaatioilla, joilla ei ole resursseja ostaa räätälöityjä valmennuksia tai lähettää henkilökuntaansa arvokkaisiin koulutuksiin. Olemme laittaneet hyvän kiertämään varaamalla aina muutaman osallistujapaikan järjestämiimme avoimiin pitkiin esihenkilövalmennuksiin, jotka olemme sitten tarjonneet näille organisaatioille omakustannehintaan. Tällaista yhteistyötä olemme tehneet mm. Suomen Punaisen Ristin, Kirkon Ulkomaanavun, World Visionin ja Planin Internationalin kanssa.

Helmikuun 24 päivä maailmamme järkkyi Venäjän hyökätessä Ukrainaan. Sota on järkyttänyt meitä kaikkia. Miten näin voi olla meidän aikanamme Euroopassa? Emmekö ole ihmiskuntana oppineet mitään aiemmista virheistämme? 

Hirveät uutiset Ukrainasta herättävät meissä huolta, pelkoa ja ahdistusta. Onneksi suomalainen yhteiskunta on varautunut myös pahimman varalle ja omaamme resursseja myös muiden auttamiseen. 

Voimattomuuden tunne kumpuaa myös siitä, että emme voi itse tehdä asialle paljoakaan. Suremisemme ei auta Ukrainan hätää näkeviä. Euroopan henkinen tuki auttaa heitä jaksamaan ja antaa oikeutuksen heidän taistelulleen. Mutta se mitä he eniten tarvitsevat sekä nyt, että sodan jälkeisessä jälleenrakentamisessa, on raha. Tätä apua voimme heille toimittaa. 

Olemme perustaneet Suomen Punaisen Ristin kautta Novetos Passion for good -tukikeräyksen Ukrainan tueksi. Laitoimme omien resurssien puitteissa 100 € jokaista Novetos-vuotta kohden alkupääomaa keräykseen, yhteensä siis 2 500 €. Nyt haastamme kaikki asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja sidosryhmämme osallistumaan tähän yhteiseen keräykseen ja kasvattamaan pottia. Jokainen euro on nyt tarpeen. Kerätään voimamme yhteen ja toimitetaan tukemme Ukrainan kansalle. Punaisen Ristin kautta voimme luottaa tuen löytävän tiensä perille. 

Tule mukaan, ja lahjoita. Autetaan yhdessä Ukrainan hädässä olevia! Lisätietoa keräyksestämme sekä Suomen Punaisen Ristin toiminnasta löydät täältä

 

- Jan Holst

Toimitusjohtaja, Novetos Oy

Jaa artikkeli

Tilaa blogimme