Skip to content
Menu
close-icon-lq

Tutkimus: Miten korona-aika on vaikuttanut tapaasi johtaa?

Miten korona-aika on vaikuttanut tapaasi johtaa? Kerro kokemuksistasi vastaamalla kyselyyn ja ansaitset paikan Syty ja sytytä -valmennukseen!

ante-hamersmit-U3AKT6ryvic-unsplash

Esimiestyön arki on muuttunut menneen kevään aikana. On arvioitu, että korona-aika tulee muuttamaan johtamista tulevaisuudessakin. Me Novetoksessa haluamme selvittää yhteistyössä Helsingin Ekonomien kanssa, miten korona-aika on vaikuttanut lähiesimiesten työhön ja toimintaan arjessa sekä mitä voimme tästä ajasta oppia ja siirtää tulevaisuuden työkulttuuriin ja toimintatapoihin.

🔹 Koska pidämme jokaista vastaanottamaamme vastausta merkityksellisenä, haluamme tarjota jokaiselle kyselyn täyttäneelle henkilölle paikan syksyn Syty ja sytytä -valmennussarjasta (4 valmennuskertaa). Ohjeet valmennuspaikan vastaanottamiseen saat kyselyn täytettyäsi! Valmennustilaan mahtuu rajoitettu määrä ihmisiä, ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli paikat täyttyvät, saat tallenteen jälkikäteen sähköpostiisi. Lähetämme ennen tapahtumaa jokaiselle osallistujalle kyselyn mieltymyksestä osallistua tapahtumaan joko virtuaalisesti tai paikan päällä.

Keräämme esimiesten kokemuksia tiimin ja itsensä johtamisesta korona-aikana kyselyn avulla. Kyselyssä kartoitamme muun muassa, miten lähiesimiehet ovat onnistuneet yksilöiden tukemisessa, tiimin yhteisöllisyyden ylläpidossa, vuorovaikutuksessa, oman tiimin toimintatapojen ja rakenteiden muokkaamisessa ja suorituksen johtamisessa samalla, kun ovat huolehtineet omasta hyvinvoinnistaan. Vastaaminen kestää n. 10 minuuttia. Kyselyyn pääset vastaamaan 21.6.2020 saakka. Kiitämme jokaista kyselyyn vastannutta, jokainen vastaus on arvokas!

Kyselyyn vastaat anonyymisti: emme tallenna mitään vastaajan tunnistetietoja. Voit halutessasi jättää meille yhteystietosi kyselyn lopussa. Tutkimuksen toteuttavat TkL Marjo Itäaho (marjo.itaaho@gmail.com) ja PsM Hanna Poskiparta (hanna.poskiparta@novetos.fi).

Syyskuun Helsingin Ekonimit -lehdessä kerromme tuloksista ja siitä, millaisia uudistumistarpeita lähiesimiesroolissa toimivat ovat tunnistaneet. Lisäksi pääset kuulemaan tuloksista Novetoksen avoimessa aamiaistilaisuudessa perjantaina 11.9. (ilmoittaudu täältä! ☕️) sekä Novetoksen ja Helsingin Ekonomien yhteisessä webinaarissa 17.9. Tutkimuksen tuloksiin voit tutustua myös syksyllä julkaistavassa oppaassa.

Selvityksen toteuttavat PsM Hanna Poskiparta ja TkL Marjo Itäaho.

Tilaa blogimme