Syty ja sytytä -valmennusillat

Syty ja sytytä -luentojen avulla opit löytämään oman motivaatiosi lähteet, tunnistamaan omia vahvuuksiasi, sekä onnistumaan itselle asettamissasi tavoitteissa. Luentojen aikana mietitään keinoja itsensä valmentamiseen, jotta suuretkin tavoitteet olisi mahdollista saavuttaa.

 

Paikka:

Keilaranta 1, Espoo /

Etäyhteydellä

 

Hinta: 49 € / luentokerta (sis. alv. 24%)

 

Luentojen sisällöt:

 

TOIMINTA JA SUUNNITELMAT

la 19.9.2020 klo 10.00-12.30

Heikki Pajunen, Jaana Ovaska

Tiedostatko, mitä asioita haluat kehittää? Otatko joskus hallitun riskin tai teet jotain, mikä poikkeaa totutusta? Teetkö asioita, jotta pääsisit kohti unelmiasi ja saavuttaisit päämääräsi? Vasta tekeminen tekee unelmista totta. Kokeile myös uusia tapoja toimia. Etsi asiat, jotka saavat tekemiseen suorittamisen riemun. Tällä luennolla keskitymme toimintaan omien unelmien ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

ESTEIDEN LÄPÄISEMINEN

ma 26.10. klo 18-20.30

Heikki Pajunen, Sari Arolinna

Kaikki ei aina suju unelmien ja visioiden mukaan. Tulee takkiin. Kompuroi. Homma takkuilee. Maailma tuo vastoinkäymisiä, taisteluita, häviöitä ja voittoja. Se on elämän vääjäämätön laki. Suhtaudutko esteisiin hidasteina ja haasteina? Millaisia toimintaasi rajoittavia uskomuksia huomaat helliväsi? Mitä pidät itsellesi mahdottomana? Olisiko se mahdotonta, jos tosissaan alkaisit opetella ja harjoitella sitä? Tällä luennolla keskitymme erilaisten esteiden voittamiseen.

 

VOITTAMISEN TAITO

to 3.12..2020 klo 18-20.30

Heikki Pajunen, Jukka Mannermaa

Voittamista on opeteltava. Ensimmäinen voitto on itsensä voittaminen. Noteeraatko pienetkin onnistumiset? Kirjaatko tai sanotko ääneen, miltä sinusta tuntui? Muistatko palkita itseäsi ja muita miellyttävillä asioilla? Voittaminen on yhteistyötä, ei muiden murskaamista. Ihminen on tavoitteisiin pyrkivä olento. Päämäärien saavuttaminen,  onnistumisen tunne ja voittaminen antavat sinulle iloa ja uusia voimavaroja. Ne auttavat sinua myös huomaamaan hyviä asioita elämässä. Tällä luennolla syvennymme voittamisen teemaan.

 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta! 👆🏼

Kysy lisää: 

Assistenttipalvelut: assistenttipalvelut@novetos.fi.

Lataa esite (pdf).

Novetos-logo

 

Ilmoittaudu mukaan!