Skip to content
Menu
close-icon-lq

Ilmoittaudu mukaan: Päätöksenteon iltapäivä, pe 29.4. klo 14-15.30

Päätöksenteonip_some

  

Novetos järjestää perjantaina 29.4. Päätöksenteon iltapäivä -tilaisuuden, jossa Novetoksen Hanna Poskiparran ja psykologian tohtori Tuomas Leistin kirja Päätöksenteon illuusiot esitellään suurelle yleisölle.

Joustava mieli ja kyky tunnustaa oma erehtyväisyys on rationaalisempaa kuin sokea usko omaan loogiseen ajatteluun. Emme useimmiten voi tietää ennakkoon, mikä on oikea päätös, joten rationaalinen toiminta vaatii jatkuvaa luovimista ja uuden tiedon yhdistämistä päätöksiin.

Tule mukaan tilaisuuteen kuulemaan, kuinka työpsykologi, valmentaja (ja kirjailija!) Hanna Poskiparta ja Tuomas Leisti avaavat keskeisiä päätöksentekoon liittyviä illuusioita ja oivalluttavat tunnistamaan päätöksentekoon vaikuttavia tekijöitä. Tilaisuus rohkaisee sinua tutkimaan omaa päätöksentekoasi uudessa valossa ja kannustaa tekemään päätöksiä, joihin voi sitoutua!

Tilaisuudessa pääset kysymään myös kysymyksiä Hannalta ja Tuomakselta päätöksentekoon liittyen ja tutustumaan uunituoreeseen kirjaan - samalla verkostoituen muiden osallistujien kesken niin halutessaan!

Milloin? Perjantaina 29.4. klo 14-15.30.

Missä? Keilaranta 1, Espoo (auditorio) tai halutessaan etäyhteydellä. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi moikkaamaan meitä Keilarantaan taas nyt pitkästä aikaa, kun siihen on mahdollisuus - olisi ilo tavata taas!

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tilaa blogimme