Päätöksenteon iltapäivä

 

 

pe 29.4. klo 14-15.30

Novetos järjestää perjantaina 29.4. Päätöksenteon iltapäivä -tilaisuuden, jossa Novetoksen Hanna Poskiparran ja psykologian tohtori Tuomas Leistin kirja Päätöksenteon illuusiot esitellään suurelle yleisölle.

Joustava mieli ja kyky tunnustaa oma erehtyväisyys on rationaalisempaa kuin sokea usko omaan loogiseen ajatteluun. Emme useimmiten voi tietää ennakkoon, mikä on oikea päätös, joten rationaalinen toiminta vaatii jatkuvaa luovimista ja uuden tiedon yhdistämistä päätöksiin.

Tule mukaan tilaisuuteen kuulemaan, kuinka työpsykologi, valmentaja (ja kirjailija!) Hanna Poskiparta ja Tuomas Leisti avaavat keskeisiä päätöksentekoon liittyviä illuusioita ja oivalluttavat tunnistamaan päätöksentekoon vaikuttavia tekijöitä. Tilaisuus rohkaisee sinua tutkimaan omaa päätöksentekoasi uudessa valossa ja kannustaa tekemään päätöksiä, joihin voi sitoutua!

Tilaisuudessa pääset kysymään myös kysymyksiä Hannalta ja Tuomakselta päätöksentekoon liittyen ja tutustumaan uunituoreeseen kirjaan - samalla verkostoituen muiden osallistujien kesken niin halutessaan!

Vieraaksi tapahtumaan saapuu kaksi kirjassakin esiintyvää henkilöä, Kiisa Hulkko-Nyman ja Asmo Noronen. Kiisa Hulkko-Nyman on Mandatum Life:n liiketoimintajohtaja, ja hän haluaa erityisesti lisätä johdon ymmärrystä siitä, millaisella palkitsemisella saadaan pitkäaikaista menestystä aikaan yrityksiin. Asmo Noronen on Helno Oy:n perustaja ja teollinen muotoilija. Hän haluaa tarjota asiakkailleen tarkasti rajatun malliston sen sijaan, että asiakas joutuisi kipuilemaan päätösenteon kanssa. 

Milloin? Perjantaina 29.4. klo 14-15.30.

Missä? Keilaranta 1, Espoo (auditorio) tai halutessaan etäyhteydellä. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi moikkaamaan meitä Keilarantaan taas nyt pitkästä aikaa, kun siihen on mahdollisuus - olisi ilo tavata taas!

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella!

 

Tervetuloa! 

 

--

 

Tilaa Päätöksenteon illuusiot -kirja julkistushintaan 24,90 € (norm. 37 €) täältä!

Jos haluat tilata kirjaa työyhteisöllesi, hyödynnä linkin takaa löytyvä paljousalennus:
10-49 kpl: 22,20 €/kpl
yli 50 kpl: 20,35 €/kpl

 

Hinta sisältää arvonlisäveron 10 % ja toimituksen yhteen osoitteeseen Manner-Suomessa. 

 

Tarjoushinnat ovat voimassa 15.5.2022 asti.

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen