Skip to content
Menu
close-icon-lq

Tapio Aaltonen 70 vuotta – tervetuloa juhlakonserttiin!

Novetoksella on ilo kutsua teidät Tapio Aaltosen syntymäpäiväkonserttiin HelsinkiMission hyväksi. Teemana on Vastaisku yksinäisyydelle. Mukana on joukko huippuesiintyjiä, joista useimmat ovat perhepiiriin kuuluvia taiteilijoita. Luvassa on klassista, gospelia ja jazzia. Laulua, pianoa, selloa, trumpettia. Paikkana on Mikael Agricolan kirkko Helsingissä, Tehtaankatu 23.

Tapio on ilahtuneena pannut merkille, että nykyisin yhä useampi haluaa juhlapäivänä kerätä varoja hyvään tarkoitukseen. Päivänsankari toivoo, että lahjat ohjataan HelsinkiMission tilille FI 68 50085320 0123 05 (Helsingin OP Pankki). Viestikenttään sanat Tapsa 70-v.

Lahjat käytetään HelsinkiMission työhön yksinäisyyttä vastaan. Tapio Aaltonen on ollut kymmenen vuotta HelsinkiMission hallituksessa. Kuvan Eila on viime kevään kampanjasta, jossa kerrottiin vanhuksesta, joka harhaili yöpuvussaan pakkasessa keskellä kaupunkia ilman, että kukaan tuli hänen avukseen.

Saadessaan juhlapäivän jälkeen HelsinkiMissiolta lahjoittajalistan Tapio Aaltonen lupaa pysähtyä hetkeksi jokaisen nimen kohdalle ja kiittää kumppanuudesta ja työyhteydestä.

Sydämellisesti tervetuloa konserttiin!

Syntymäpäivän terveisin

Paula Kirjavainen

Toimitusjohtaja
Novetos

Tilaa blogimme