Skip to content
Menu
close-icon-lq

Aamiaistilaisuus 25.10.2019: Positiivinen haastaminen - mitä ihmettä?

Valmentava johtaminen on useimmissa organisaatioissa jo arkea. Uskallamme kuitenkin väittää, että yksi siihen liittyvä ydintaito on jäänyt turhan vähälle huomiolle tai se on jopa väärin ymmärretty. Aamiaistilaisuudessa avaamme, mitä positiivinen haastaminen todella on, miksi se saa ihmiset aidosti syttymään, uudistumaan ja energisoitumaan sekä miksi se on ajankohtaista juuri nyt.

Mitä positiivinen haastaminen sitten on? Onko se kirittämistä, kyseenalaistamista, oivalluttamista vai toisen puolella olemista? Tule aamiaistilaisuuteemme kuulemaan lisää positiivisen haastamisen uusimmista näkökulmista.

Aamiaistilaisuuden puheenvuorojen lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kuulla kokeneiden haastajien omakohtaisia kokemuksia positiivisesta haastamisesta. Mikä on mahdollistanut onnistuneen haastamisen? Mikä positiivisessa haastamisessa on kaikkein vaikeinta? Voiko positiivinen haastaminen olla osa organisaatiokulttuuria vai onko se vain yksittäisen esimiehen taito? Ilmoittautumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus jättää mieltäsi askarruttava kysymys panelisteille.

Tervetuloa oivaltamaan, saamaan uusia näkemyksiä ja kuulemaan huippuluokan haastajien kokemuksia positiivisesta haastamisesta. Riskinä on, että matkaasi tarttuu rohkeutta ja innostusta haastaa itseäsi sekä muita uudistumaan! Merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 25.10.2019 kello 7.45-10. Paikkana Keilaranta 1, Espoo. Aamiainen on tarjolla klo 7.45 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 8.30. Tilaisuuden juontaa Novetoksen valmentaja ja johdon konsultti Anne Roine.

 

Ohjelma:

”Positiivinen haastaminen PwC:ssä” 

Leena Tiensuu, henkilöstöjohtaja, PwC

 

”Miksi positiivinen haastaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan?”

Hanna Poskiparta, valmentaja, coach, työpsykologi, Novetos Oy

 

Paneelikeskustelu: ” Kokemuksia positiivisesta haastamisesta” 

Panelisteina:

Hanna Kölhi, koulutuspäällikkö, Yliopiston apteekki

Timo Lappi, toimitusjohtaja, Heltti

 Leena Tiensuu, henkilöstöjohtaja, PwC

Heikki Pajunen, valmentaja, Novetos Oy

 

Tilaisuus on tarkoitettu organisaatioiden johdolle, esimiehille ja henkilöstöammattilaisille. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa blogimme