Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetos yhteistyöhön HR Legal Services’n kanssa

Miksi tehdä yksin, kun voi tehdä yhdessä! Olemme aloittaneet HR Legal Services’n kanssa yhteistyön, joka mahdollistaa molemmille yrityksille entistä laajemman palveluvalikoiman erilaisten valmennusten ja henkilöstön kehittämisprojektien osalta.

HR Legal Services tuo Novetoksen valikoimaan lisänä erityisesti työsuhdejuridiikan palvelut ja entistä vahvemman englanninkielisen tarjonnan. Novetoksen kautta HR Legal Services saa palveluvalikoimaansa monipuolisemmat strategiset palvelut ja ihmisten kehittämisen projektit sekä ruotsinkielisen tarjonnan. Lisäksi teemme molemmissa yrityksissä erilaisia johdon-, esimiesten- ja HR:n valmennuksia, coachingia, esimies- ja HR-työn kehittämisen projekteja.

HR Legal Services oli luontainen valintamme yhteistyökumppaniksemme erityisesti kolmesta syystä:

1. Yhteinen arvopohja: eettisyys, inhimillisyys ja iso sydän toiminnassa.
2. Mahdollisuus tarjota entistä laajempia palveluja asiakkaillemme. Yhdessä meitä on lähes 30 ammattilaista toteuttamassa erilaisia palveluja!
3. Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen yhdessä.
Me Novetoksessa odotamme innolla uusien projektien toteuttamista yhdessä HR Legal Services’n kanssa!

Mikäli tahdot kuulla enemmän valmennustarjonnastamme tai muista palveluistamme, ole yhteyksissä kari.alander@novetos.fi tai henna-riikka.huhta@hrlegalservices.fi.

Lisätietoja myös: http://www.hrlegalservices.fi/ ja http://www.novetos.fi/

Tilaa blogimme