Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetos siirtyy uuteen aikaan – Tapio Aaltonen ojentaa viestikapulan eteenpäin

Entinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja sekä vahva vaikuttaja Tapio Aaltonen (73) irrottautuu vuodenvaihteessa johtamista, johtajuutta ja työyhteisöjä kehittävän Novetos Oy:n aktiivisesta toiminnasta.

Uransa aikana Tapio on antanut merkittävän panoksen suomalaiseen yrityskulttuuriin ja johtamiseen. Hän on pitänyt näkyvästi ja pitkäjänteisesti esillä yritysten eettistä toimintaa ja ihmisten kunnioittamista.

Tapio on julkaissut toistakymmentä teosta johtamisen, arvojen ja eettisen toiminnan alalta. Lisäksi hän on ahkera bloggari sekä Novetoksen sivuilla että omalla Eetosta ja paatosta -sivullaan. Hänen yhdessä toisen perustajajäsenen Lari Junkkarin kanssa julkaisema Yrityksen arvot ja etiikka voitti vuonna 2000 Pro Oeconomia -palkinnon. Kirja on organisaatioiden arvoperustaisen johtamisen ja etiikan perusteos.

Tapio on kehittänyt viitekehyksiä ja työkaluja hyvän johtamisen edistämiseen. Häntä on kaikissa tilanteissa luonnehtinut innostavan intohimoinen osallistuminen yhteisen hyvän rakentamiseen.

Hän on myös toiminut useissa verkostoissa, kuten Boardman Oy, Henry Ry, HelsinkiMissio Ry, FIBS, Arvo-liitto ja CoPassion. Novetoksessa hän on ollut Boulevard Boys -housebändin laulusolisti.

”Aikomukseni ei ole jäädä kiikkustuoliin. Jatkossakin kuvittelen luennoivani ja coachaavani sopivassa määrin. Kirjallisia ideoita pääni on täynnä, joten odotan innolla tulevia aikoja”, Tapio kertoo.

Hän on myös  tulevaisuudessa mukana valitsemissaan Novetoksen projekteissa

”Novetos on ollut minulle innostava työyhteisö, jolle olen syvästi kiitollinen ja jota jään kaipaamaan. Minulla on kova luottamus siihen, että Novetos senkun petraa juoksuaan” Tapio uskoo.

Tapion kanssa Novetoksen toimitusjohtaja Kari Ålander

Novetos jatkaa hyvän puolella

Novetos ylläpitää uusilla rekrytoinneilla asemaansa eettisen yritystoiminnan kehittäjänä. Vuoden 2017 aikana yrityksessä on aloittanut seitsemän uutta konsulttia. Toiminnan ohjenuorana ovat missio Passion for Good –Hyvän puolella ja arvot Rohkeammin, viisaammin, reilummin. Hyvän puolella on nyt 24 konsulttia.

Arvojamme tahdomme rakentaa myös asiakkaissamme, jotta suomalainen työelämä voisi kukoistaa ja tehdä hyvää tulosta, ihmistä kunnioittaen.

Tilaa blogimme