Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetos ja Emkine yhteistyöhön

Johdon ja henkilöstön valmennuksia ja konsultointia tekevä Novetos ja työkykyjohtamisen uudistamiseen keskittynyt Emkine ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta.

”Suomessa on Euroopan toiseksi eniten sairaspoissaoloja, vaikka olemme samaan aikaan maailman onnellisimpia kansoja”, toteaa Emkinen kaupallinen johtaja Annu Voutilainen. ”Osa poissaoloista kertoo työyhteisön pahoinvoinnista, joka syntyy jollakin lailla organisaatioissa ja organisaatioiden kyvystä tukea yksilöitä työpaikoilla. Siinä on kehittämistä”.

”Omana visionamme on olla vaikuttavin työelämän kehittäjä, ja yhteistyö Emkinen kanssa tarjoaa hienon mahdollisuuden pyrkiä tärkeimpään päämääräämme”, toteaa Novetoksen toimitusjohtaja Jan Holst. ”Se on tutkittu tosiasia, että johtamis- ja työyhteisötaitojen kehittäminen tuottaa paitsi henkistä, myös taloudellista hyvinvointia. Yhteistyö Emkinen kanssa mahdollistaa sen, että pääsemme toteuttamaan missiotamme, joka on Passion for good. Haluamme vahvistaa ihmisten ja työyhteisöjen hyvinvointia”, Holst jatkaa.

Emkinen ja Novetoksen yhteistyö vahvistaa jatkossa yritysten saamaa arvoa yritysten palveluista. Yksi keskeisimpiä sairauspoissaolojen taustatekijöitä on johtaminen. ”Esimiestyö on iso osa työkykyjohtamista ja työterveyttä. Kun esimiestyö toimii, poissaolot vähenevät merkittävästi. Tällä hetkellä sairaspoissaolot aiheuttavat noin 3,5 miljardin kustannukset vuodessa maamme yrityksille. Johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisen kautta on mahdollisuus saavuttaa merkittäviä säästöjä”, Voutilainen kertoo.

Emkine tukee yrityksiä työterveysyhteistyön sekä työkykyjohtamisen uudistamisessa. Yhteistyö vahvasti arvopohjaisen työelämä- ja esimiestaitoja valmentavan Novetoksen kanssa tuo aitoa lisäarvoa molemmille osapuolille.

Novetoksella on hyvät valmiudet lähteä kehittämään työelämää ja -hyvinvointia entistä monipuolisemmin, rekrytoituamme vuoden 2017 syksyllä johtavat työterveyspsykologit Hanna Poskiparran Diacorista ja Tuuli Virannan Terveystalosta”, lisää Holst. Heidän osaamisensa luo hyvät valmiudet syventää kumppanuutta Emkinen kanssa ja tuoda siihen oma vahva panoksemme.

Käytännössä kumppanuus näkyy saumattomana palveluketjuna. ”Tunnemme toistemme palvelumallit, -tavat ja arvot sekä jaamme yhteisen tavoitteen auttaa asiakastamme menestymään. Silloin, kun Novetoksen asiakas tarvitsee työkykyjohtamisen uudistusta ja osaamista työterveysasioissa, tuo Emkinen konsepti asiakkaalle mitattavaa vaikuttavuutta. Kun kyse on laajemmin johtamisen kehittämisen tarpeista tai organisaatiouudistuksesta ovat alalla arvostetun Novetoksen palvelut helposti saatavilla” jatkaa Voutilainen

 

Tilaa blogimme