Skip to content
Menu
close-icon-lq

Mikael Pentikäinen Novetoksen hallitukseen

”On hienoa päästä toimimaan yrityksessä, joka tekee syvää jälkeä suomalaiseen johtamiseen. Johtamisen kehittäminen on ollut aina intohimoni. Suomi nousee vain paremman johtamisen kautta”, Pentikäinen kommentoi.

”Novetoksella on vahva arvopohja sekä usko yritysten ja yhteisöjen kehittymiseen ihmisen kasvun kautta. Tätä työtä mieluusti tuen kaikin tavoin”, hän sanoo.

Novetoksen hallituksen puheenjohtaja Petri Lehtipuu kertoo arvostavansa Mikael Pentikäisen vahvaa johtamis- ja viestintäkokemusta sekä aktiivista otetta johtamisen kehittämisessä. ”Pentikäinen on tuonut johtajuuskeskustelussa voimakkaasti esiin luottamuksen merkitystä ja osallistuu aktiivisesti eri foorumeilla keskusteluun siitä, millaista johtajuutta tarvitaan”, Lehtipuu kommentoi.

Novetoksen hallituksen muut jäsenet ovat toimitusjohtaja Taru Lindeman, Boardman Oy, toimitusjohtaja Jussi Lystimäki, Tori.fi, Schibstedt Classified Media sekä valmentaja, partneri Heikki Pajunen, Novetos Oy.

Novetos Oy on johtamisen ja johtajuuden kehittäjä, joka rakentaa valmennuksen ja konsultoinnin keinoin kestävästi menestyviä yhteisöjä. Vuonna 1996 perustetussa Novetoksessa työskentelee 15 monipuolisesti kokenutta asiantuntijaa.

Lisätietoja: Petri Lehtipuu, hallituksen puheenjohtaja, p. 050 338 6891 ja Mikael Pentikäinen, p. 040 504 1944

Tilaa blogimme