Skip to content
Menu
close-icon-lq

Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Novetoksen arkeen

Me Novetoksella huomioimme vallitsevan koronavirus-tilanteen ja suhtaudumme asiaan sen vaativalla vakavuudella. Noudatamme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia ja seuraamme tilannetta herkeämättä. Työarki kuitenkin jatkuu ja meille tärkeintä on, että voimme auttaa asiakkaitamme tämänkin poikkeustilan vallitessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkien terveyttä palvelevia ratkaisuja valmennuskäytäntöihin:
  • Mikäli tilanne vaatii, voidaan valmennusten ryhmäkokoja lohkoa pienempiin osiin tai sopia asiakaskohtaisesti valmennusten siirtämisestä kokonaan tai osittain verkkoympäristöön. Suurin osa valmennuksistamme ja coachingeistamme on mahdollista järjestää etäyhteyksien kautta.

 

  • Olemme lisänneet toimistollamme etätyöskentelyä, kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja olemme luopuneet kättelystä ja muista toiminnallisista, fyysistä kosketusta vaativista harjoitteista toistaiseksi kokonaan.

 

  • Emme peru kategorisesti tulevia tilaisuuksiamme, mutta pidämme kaikkia tapahtumiimme tai avoimiin valmennuksiimme ilmoittautuneita osallistujia tietoisena mahdollisista muutoksista. Seuraamme jatkuvasti muuttuvaa tilannetta ja mikäli ilmenee tarve tilaisuuksiemme siirtämisille verkkoympäristöön tai myöhempään ajankohtaan, tiedotamme tilaisuuksiin ilmoitautuneita suoraan kaikista muutoksista.
Mikäli asian tiimoilta herää mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa, toivomme, että olette meihin epäröimättä yhteydessä. Toimitaan yhdessä niin, että meillä kaikilla olisi hyvä ja rauhallinen olo olla. Passion for good.

Tilaa blogimme