Skip to content
PYYDÄ TARJOUS
Menu
close-icon-lq

Kari Ålander Novetoksen uudeksi toimitusjohtajaksi

kari1KTM Kari Ålander on nimitetty Novetos Oy:n toimitusjohtajaksi 1.10.2016 alkaen. Hän siirtyy tehtävään VIA Groupista. Nimityksellä Novetos haluaa vahvistaa markkina-asemaansa johtamisen kehittäjänä ja luoda kasvua aktiivisen asiakasyhteistyön kautta.

Novetoksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pajunen kertoo yhtiön olevan vahvassa uudistumisvaiheessa, mitä halutaan tukea niin johtamisen kuin palveluiden kehittämisen keinoin. Pajusen mukaan ”Karilla on kokemusta yhtä lailla kansainvälisestä yritysmaailmasta kuin vaativien asiantuntijapalveluiden toteuttamisesta. Hän on yksi Suomen johtavia strategiakonsultteja ja tuo myös meille johtamiseen lisää näkemystä ja kokemusta.”

Kari Ålander (57) on kokenut yritysjohtaja ja johdon konsultti. Hän on johtanut asiantuntijayrityksiä, kansainvälistä liiketoimintaa ja menestyksekkäitä konsultointi-, koulutus- ja kehitysprojekteja useille eri toimialoille niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Karin ydinosaamista ovat strateginen ja operatiivinen johtaminen ja johtamisen kehittäminen, strategiat, organisaatioiden rakenteellinen ja toiminnallinen kehittäminen, johtoryhmätyöskentely ja sen kehittäminen sekä kansainvälinen toimintaympäristö.

Kari Ålander on työskennellyt yrittäjänä, toimitusjohtajana mainostoimistossa ja konsulttitoimistossa sekä johtajana (SVP) Metsä Groupissa.

”Olen todella innostunut mahdollisuudesta päästä työskentelemään Novetoksessa”, Ålander sanoo. ”Novetoksen vahva arvopohja ja huippuluokan asiantuntijat antavat meille ainutlaatuiset mahdollisuudet olla asiakkaillemme todellinen kehityskumppani, jonka kanssa he voivat luottaa osaamiseen, laatuun ja vaikuttavuuteen. Novetoksen työ ja sen tulokset rakentavat asiakkaillemme todellista, kestävää menestystä. Uskon, että Novetoksen osaamiselle on kasvava tarve, johon toki haluamme vastata parhaalla mahdollisella tavalla.”

Pajunen kertoo Novetoksen uudistaneen palveluitaan ja toimintojaan myös virtuaaliseen suuntaan viimeisen vuoden aikana, mutta pitää edelleen Novetoksen vahvuutena ihmisten kohtaamista sekä kykyä saada aikaan todellisia muutoksia valmennettavissa yrityksissä.

”Novetos täyttää ensi vuonna 20 vuotta, ja haluamme näyttää silloin, että johtamisen merkitys on yhä tärkeämpi tekijä organisaation menestymisessä. Uuden toimitusjohtajan avulla laajennamme palveluitamme ja haluamme olla toimialalla nykyistä tunnetumpia johtamisen kehittäjänä”, Pajunen lisää.

Novetoksen edellinen toimitusjohtaja Petri Lehtipuu jatkaa Novetoksen varatoimitusjohtajana ja partnerina sekä johdon konsulttina. ”Toivotan ilolla Karin tervetulleeksi taloon viemään Novetosta uuteen vaiheeseen”, kertoo Lehtipuu.

Lisätietoja:

Heikki Pajunen
Hallituksen puheenjohtaja
040 552 4703,  heikki.pajunen@novetos.fi

Tilaa blogimme