Skip to content
Menu
close-icon-lq

Aamiaistilaisuus 5.11.2018 Huono johtaminen ja epäluottamus tappavat itsensä johtamisen!

Monissa organisaatiossa ollaan herätty itsensä johtamisen tarpeeseen ja sitä myös edellytetään työntekijöiltä. Työelämä haastaa meitä jokaista ottamaan yhä voimakkaammin vastuuta työstämme ja siinä kehittymisessä. Onko onnistunut itsensä johtaminen vain yksilön kyvykkyyttä johtaa itseään mallikkaasti? Mikä on esimiesten rooli itsensä johtamisen mahdollistajina?  Mitä itsensä johtaminen omassa organisaatiossa ja työssä tarkoittaa?

Esimiesten tehtävänä on itsensä johtamisen tukeminen ja sen mahdollistaminen. On tärkeää, että organisaatiossa muodostetaan yhteinen ymmärrys siitä, mitä itsensä johtamisesta kulloisessakin työtehtävässä on. Monille esimiehille haastavinta toisen ihmisen itsensä johtamisen kasvattamisessa on oman toiminnan sopeuttaminen toisen ihmisen tarpeisiin. Miten Sinä esimiehenä mahdollistat sen, että annat muiden loistaa?

Hanna Poskiparta ja Tuuli Viranta tekivät haastattelututkimuksen itsensä johtamisesta. He kuulivat yli kolmenkymmenen asiantuntijan ja esimiehen ajatuksia itsensä johtamisen mahdollistamisesta omassa organisaatiossa.

Tilaisuus on tarkoitettu organisaatioiden esimiehille, johtajille ja henkilöstön kehittäjille.

 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä

Tilaa blogimme