Skip to content
PYYDÄ TARJOUS
Menu
close-icon-lq
JULKAISUT

Johda merkitystä

Ihmiset kaipaavat työhönsä merkityksen kokemusta, ehkä enemmän kuin koskaan. 2020

Ihmiset kaipaavat työhönsä merkityksen kokemusta, ehkä enemmän kuin koskaan. Aiheesta on alettu puhua akateemisen maailman lisäksi vakavasti myös bisnesmaailmassa ja kaikkialla työelämässä. Merkitystä kaipaamme sekä yksilöinä että yhteiskuntana. Ilman sitä harhaudumme ja voimme huonosti.

Tämä on ensimmäinen suomenkielinen teos siitä, miten johtaja ja esimies voivat luoda merkityksellisyyttä yksilöille, tiimeille ja koko organisaatiolle. Menestyksekäs johtaminen on pohjimmiltaan merkitysten luomista. Kirja tarjoaa siihen taustatietoa ja käytännön keinoja.

Kirja on suunnattu kaikille heille, jotka haluavat löytää keinoja yhdistää “suurempi tarkoitus” osaksi arkipäivän työntekoa ja johtamista.

"Liian moni ihminen hukkaa kaoottisessa maailmassamme työnsä ja koko elämänsä mielen ja merkityksen. Tekijät tarjoavat ymmärrettävällä tavalla sekä teoriassa että käytännössä hyviksi osoittautuneita näkökulmia ja keinoja tilanteen korjaamiseksi. Soisin merkityksellisyyden eliksiiriä käytettävän eri työyhteisöissä laajasti hyväksi." -Pauli Juuti

"Maailman sotien jälkeinen ennennäkemätön vaurastuminen on siirtänyt hyvän elämän tavoittelun painopistettä elintasosta kohti elämänlaatua. Työn tekemisen motiiviksi ei enää riitä raha, vaan työlle halutaan suurempia syitä. Tässä teoksessa sanoitetaan tyylillä ja taidolla sitä, miten tämä murros ilmenee suomalaisessa yhteiskunnassa. Merkityksen johtamisesta on tulossa uusi normaali." -Arto O. Salonen

Kirjoittajat ovat kokeneita työelämän ja johtamisen kehittäjiä: Novetoksen perustaja Tapio Aaltonen on teologi, johdon konsultti ja palkittu tietokirjailija. Pirjo Ahonen on sosiaalipsykologi, esimiestyön kehittäjä ja tiimien sparraaja. Jaakko Sahimaa on organisaatiopsykologi.

SIDOSASU: sidottu
ISBN: 978-952-14-3904-9
SIVUMÄÄRÄ: 350
JULKAISUVUOSI: 2020
KUSTANTAJA: Alma Talent

Osta täältä >