Syty ja sytytä!

Heikki Pajunen

Valmentaja, coach, työnohjaaja ja hallituksen puheenjohtaja
 

Pätevyydet: KM, Työnohjaaja, Coaching-koulutus (SCY), Coaching-koulutus (CoachU), NLP-koulutus, Ratkes-valmentaja

Työkielet: suomi, englanti

Ota yhteyttä:
+358 40 552 4703
Sähköposti
LinkedIn

CV

Heikin ominta alaa on valmentava johtaminen, jonka tavoitteena on saada ihminen itse syttymään työstään ja sen myötä innostamaan myös muita. Heikki on auttanut monia johtajia haastavissa tilanteissa. Yrityksen johtamiskulttuurin kehittäminen valmentavalla otteella on tuottanut tulosta, ja porukka on innostunut ottamaan itse vastuuta omasta työstään. Rohkeus, luovuus ja uusien ideoiden löytäminen vievät kohti tavoitteita. Valmennussuhteessa etsitään ja löydetään tärkeimmät vahvuudet unelmien saavuttamiseksi.

Kun tarvitset yrityksessäsi syttymistä, Heikki auttaa näillä alueilla:

  • Valmentava johtaminen ja valmentajien valmentaminen
  • Johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden koulutus ja valmennusprosessit
  • Coaching
  • Itsensä johtaminen

Heikki on kirjoittanut kirjat Syty ja Sytytä – Valmentavan johtamisen filosofia (& Aaltonen, Tuominen, Talentum 2005) ja Merkityksen kokemus (& Aaltonen, Ahonen, Auditorium 2015). Heikki auttaa myös monia urheilijoita henkisessä valmentautumisessa. Lisäksi hän on parantanut monien suomalaisten asumistilannetta asuntosijoittajan roolissa. Vapaa-aikana Heikki viihtyy omien lasten ja tanssin parissa.

”Hessun vahvuudet valmentajana ovat erittäin hyvä taito kuunnella, hän on sitoutunut ja kiinnostunut valmennettavastaan aidolla tavalla, muistaa tarkasti myös yksityiskohdat ja hänellä on analyyttinen tapa esittää oikeat kysymykset.”

– Niklas Odenwall, maajohtaja, Nordnet .

Lisätietoja:
www.heikkipajunen.fi