Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetoksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Outi Tenhola

Psykologian maisteri Outi Tenhola aloittaa Novetoksen toimitusjohtajana 1.9.2022. Outi Tenhola tulee Administer Oyj:stä, jossa hän on toiminut konsernin henkilöstöjohtajan tehtävässä.

Outi Tenholalla on pitkä ja monipuolinen kokemus henkilöstöjohdon tehtävistä, minkä lisäksi hänellä on usean vuoden kokemus työ- ja organisaatiopsykologian alueelta mm. valmennuksista, työnohjauksista ja konsultoinneista. 

”On todella hienoa saada liittyä Novetoksen osaavien ammattilaisten joukkoon”, Outi Tenhola sanoo. ”Novetoksella on erinomainen maine alan toimijoiden joukossa ja haluamme jatkossakin olla tekemässä vaikuttavaa työelämän kehittämistä asiakkaidemme hyväksi. Novetoksen monipuolisen osaajajoukon ansiosta pystymme tukemaan asiakasta hyvin käytännönläheisesti omien tavoitteidensa saavuttamisessa. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt näiden huippuammattilaisten kanssa.” 

Novetoksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pajunen kertoo, että toimitusjohtajan valinnassa painotettiin useita tekijöitä, joita olivat muun muassa Outi Tenholan kokemus erilaisista muutoshankkeista ja johtamisesta. “Outi on loistava persoona meille. Heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien tuli tunne, että arvomaailma on yhteinen. Saamme Outista dynaamisen uudistajan, joka auttaa meitä muokkaamaan toimintaamme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Nimityksellä Novetos haluaa vahvistaa myös asiakaskokemuksen parantamista. Outi on ollut asiakkaanamme ja hän osaa nostaa esiin asioita asiakkaan näkökulmasta.   

Kiitokset myös Janille, jonka johdolla yritys on vastannut koronapandemian aikaansaamiin työelämän muutoksiin toimintaa uudistamalla. Jan on pitkän linjan noveto, jonka sitoutuminen Novetokseen on ollut huikeaa. Haasteita on koronan myötä riittänyt, mutta Jan on osannut luotsata meitä keksimään uusia tapoja sopeutua tilanteeseen. On ollut todellinen ilo tehdä Janin kanssa yhteistyötä tämänkin roolin kautta. Ja tietysti on hienoa, että saamme jatkossa taas valmentaa asiakkaita useammin yhdessä.” 

Vuodesta 2019 Novetoksen toimitusjohtajana toiminut Jan Holst jatkaa yrityksessä johdon konsulttina ja valmentajana keskittyen entistä enemmän valmentavaan asiakastyöhön. ”Kuluneet vuodet toimitusjohtajan roolissa ovat olleet Novetoksessa vahvaa kehittämisen aikaa. Olen ylpeä kaikista novetoista ja aikaansaamistamme tuloksista. Päivitetyn strategiamme mukaisesti panostamme asiakaslähtöisyyteen ja on mahtavaa saada Outi vahvistamaan toimintaamme, minun antaessa osaamiseni entistäkin enemmän asiakkaidemme käyttöön”, Jan sanoo. 

Novetos Oy on kehittänyt johtamista, esihenkilötyötä ja työyhteisöjä jo 25 vuotta. Novetos on perustamisestaan lähtien ollut vahvasti arvopohjainen yritys, joka haluaa visionsa mukaisesti olla vaikuttavin työelämän kehittäjä. Kestävä menestys syntyy tehokkuuden ja inhimillisten arvojen yhdistelmästä. Novetoksen ratkaisut perustuvat monipuoliseen johtamisen asiantuntemukseen. 

 

 

Tilaa blogimme