Skip to content
Menu
close-icon-lq

Novetoksen toimistotiimiin kaksi uutta huippuosaajaa!

Novetos on saanut viimeisen kuukauden aikana toimistotiiminsä kaksi vahvistusta, kun talossa on aloittanut sekä hallintokoordinaattori Nea Väisänen että markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sanni Seivo. Molemmat ovat tuoneet taloon roppakaupalla uutta osaamista ja energiaa!

NEA

Hallintokoordinaattori Nea on tehnyt useamman vuoden töitä taloushallinnon ja HR:n parissa. Nea vastaa Novetoksen hallintokoordinaattorina mm. osto- ja myyntireskontrasta ja palkkaprosesseista sekä huolehtii monipuolisesti Novetoksen talous- ja yleishallinnon sujuvuudesta. Go Nea!

SANNI

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sanni on työskennellyt aikaisemmin monipuolisten tapahtuma- ja some-tuotantojen maailmassa monien erilaisten brändien kanssa. Sanni vastaa Novetoksen markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina mm. Novetoksen markkinointi- ja viestintästrategian laatimisesta sekä sisällön koordinoimisesta ja -tuottamisesta eri kanaviin (sosiaalisen median kanavat, nettisivut). Go Sanni!

Lue lisää hauskoja faktoja Novetoksen uusista tekijöistä esittelypostausten kautta joko LinkedIn:istä: (NeaSanni) tai Facebookista (Nea, Sanni)!

Tilaa blogimme