Skip to content
Menu
close-icon-lq

Hanna Kölhi

Valmentaja, coach, fasilitaattori

Hanna mahdollistaa onnellista, kestävää ja voimaannuttavaa työelämää, jossa ihmiset voivat kukoistaa ja elää unelmiensa elämää. Hannalla on pitkä kokemus yhteistyöstä terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa ja vahvaa HR-osaamista. Hannan sydäntä lähellä ovat esihenkilötyön kehittäminen, muutosvalmennus sekä uravalmennus. Hanna on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka luo psykologisesti turvallisen ympäristön, jossa voit kasvaa ja löytää täyden potentiaalisi vahvuuksien, varjojesi ja arvojesi kautta.

Pätevyydet

KM, Sertifioitu fasilitaattori, ICF Certified Coach, NLP Master, Enneagrammiohjaaja (ETNT), Workplace BigFive -sertifikaatti

Työkielet

suomi, englanti

CV

Lataa tästä

Hanna auttaa vapauttamaan sinun työaikaa ydintehtäväsi toteuttamiseen ja mahdollistaa etenemisen kohti unelmaasi. Kehittämällä työtään ihmiset innostuvat, saavat enemmän aikaan, tulevat tietoisemmiksi roolistaan ja vastuistaan organisaatiossa ja pystyvät kehittämään työtään sekä luomaan uusia innovaatioita. Hannalla on vahva HR-tausta, kokemus ketjuliiketoiminnasta ja laajaa terveydenhuollon osaamista.

Hannan erityisosaamista voit hyödyntää, kun:

  • Tavoitteesi on tarkastella ja kehittää organisaation toimintaa ihmisten johtamisen näkökulmasta tai viedä työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamisen prosessit uudelle tasolle strategiaan pohjautuen.
  • Haluat kehittää toimintaasi liiketoimintalähtöisesti
  • Haluat haastaa itseäsi positiivisesti
  • Haluat turvallisesti luoda eri vaihtoehtoja, pallotella eri tekijöitä luottaen siihen, että prosessi etenee koko ajan kohti tavoitetta ja konkretiaa
  • Tahdot varmistaa muutoksen onnistumisen suunnittelupöydältä pysyväksi arjen toiminnaksi.
  • Haluat oppia johtajamaan itseäsi paremmin ja tunnistamaan vahvuuksiasi

    Hannasta sanottua:

Well-organized, proceeded well, efficient, good time management.”

”Parasta valmennuksessa oli aika, minkä sai rauhoittaa itselleen, kehittymiselle ja ajatuksille sekä syventävä tieto, perusteellinen pohdinta, keskustelut. Hyvää oli myös ryhmä ja valmentaja, vertaistuki, avoimuus ja luottamus.”

”Hanna, olit erittäin hyvä valmentaja ja maltoit pysyä päivän agendassa rauhallisesti ja päättäväisesti.”

Ota minuun yhteyttä!

hanna.kolhi@novetos.fi
+358400369658