Avoimet valmennukset

Avoimissa valmennuksissamme työstät itsellesi merkityksellisiä päämääriä ja löydät keinoja kehittymiseen tavoitteittesi mukaisesti. Valmennusohjelmamme perustuvat vetäjien syvälliseen kokemukseen sekä osallistujien vahvaan vuorovaikutukseen ja keskinäiseen luottamukseen.

Vaikuttava valmentaja

Valmennuksessa opeteltavat menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja niille, jotka haluavat edistää innostusta, oivallusta ja tuloksellista yhteistyötä valmentavalla otteella.

Tutustu

Matka parempaan itsensä johtamiseen

Avoin valmennus, jonka menetelmät ja ideat auttavat kehittämään omaa itsensä johtamista työn eri osa-alueilla.

Tutustu

Positiivinen haastaminen -coaching

Positiivisen haastamisen avulla ihminen autetaan tekemään asioita, joiden hän tietää olevan hyväksi itselleen tai muille, mutta joita hän ei saa tehdyksi.

Tutustu

Positiivinen haastaminen -valmennus

Novetos järjestää mahdollisuuden syventyä positiivisen haastamisen teemaan yksipäiväisessä valmennuksessa.

 

Tutustu

Vaikuttava johtaja -esimiesvalmennus

Valmentavaa otetta pitää siirtää eteenpäin omassa organisaatiossa. Yksin ei voi tehdä kaikkea. Samaa osaamista pitää saada myös muille esimiehille, jotka vievät sitä eteenpäin tiimeihinsä. Valjasta osaamisesi valmentavalla otteella muiden käyttöön.

Tutustu

Syty ja sytytä -valmennusillat

Syty ja sytytä -luentojen avulla opit löytämään oman motivaatiosi lähteet, tunnistamaan omia vahvuuksiasi, sekä onnistumaan itselle asettamissasi tavoitteissa. Luentojen aikana mietitään keinoja itsensä valmentamiseen, jotta suuretkin tavoitteet olisi mahdollista saavuttaa.

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!