Avoimet valmennukset

Avoimissa valmennuksissamme työstät itsellesi merkityksellisiä päämääriä ja löydät keinoja kehittymiseen tavoitteittesi mukaisesti. Valmennusohjelmamme perustuvat vetäjien syvälliseen kokemukseen sekä osallistujien vahvaan vuorovaikutukseen ja keskinäiseen luottamukseen.

Vaikuttava valmentaja

Valmennuksessa opeteltavat menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja niille, jotka haluavat edistää innostusta, oivallusta ja tuloksellista yhteistyötä valmentavalla otteella.

Tutustu

Vaikuttava johtaja -esimiesvalmennus

Valmentavaa otetta pitää siirtää eteenpäin omassa organisaatiossa. Yksin ei voi tehdä kaikkea. Samaa osaamista pitää saada myös muille esimiehille, jotka vievät sitä eteenpäin tiimeihinsä. Valjasta osaamisesi valmentavalla otteella muiden käyttöön.

Tutustu

Syty ja sytytä -valmennusillat

Syty ja sytytä -luentojen avulla opit löytämään oman motivaatiosi lähteet, tunnistamaan omia vahvuuksiasi, sekä onnistumaan itselle asettamissasi tavoitteissa. Luentojen aikana mietitään keinoja itsensä valmentamiseen, jotta suuretkin tavoitteet olisi mahdollista saavuttaa.

Tutustu

Positiivinen haastaminen -valmennus

Novetos järjestää mahdollisuuden syventyä positiivisen haastamisen teemaan yksipäiväisessä valmennuksessa.

Tutustu

Etätyöskentelyn johtaminen

Haluatko oppia johtamaan paremmin etätyötä? Onko tavoitteesi kehittää taitojasi luontevaan virtuaaliseen vuorovaikutukseen tiimisi kanssa? Etsikö oivalluksia ja konkreettisia työkaluja tiimisi työn fokuksen ja energian vahvistamiseen?

Tutustu

Luotsaa psykologista turvallisuutta

Esimies, tiedätkö, mikä on tiimisi psykologisen turvallisuuden tila? Haluatko saada itsellesi lisää keinoja, joilla vahvistaa tiimisi psykologisen turvallisuuden kokemusta poikkeustilanteessa?

Tutustu

Erilaisuuden johtaminen etänä

Kun maailmantilanne haastaa meitä luovuuteen, innovatiivisuuteen ja henkiseen joustavuuteen, on erilaisuus ehdottomasti rikkaus. Esimies, tiedätkö tyypillisen tapasi toimia? Miten otat huomioon erilaisuuden?

Tutustu

Esimiehen sparraustuki

Esimiehiin ja johtajiin kohdistuu nyt koronan tuoman poikkeustilan myötä suuria paineita ja odotuksia. Kaipaatko sparrausta ja ajatusten kirkastamista?

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!