Avoimet valmennukset

Avoimissa valmennuksissamme työstät itsellesi merkityksellisiä päämääriä ja löydät keinoja kehittymiseen tavoitteittesi mukaisesti. Valmennusohjelmamme perustuvat vetäjien syvälliseen kokemukseen sekä osallistujien vahvaan vuorovaikutukseen ja keskinäiseen luottamukseen.

Valmentavan johtamisen valmennus (2 pv)

Kaipaatko uutta otetta, intoa ja työkaluja johtamis- ja esimiestyöhösi? Tule mukaan valmentavan johtamisen tehovalmennukseen.

Tutustu

Innostava johtamisjärjestelmä (2 pv)

Haluatko parantaa ryhmäsi toiminnan selkeyttä, sujuvuutta ja itseohjautuvuutta? Miltä tuntuisi, jos johtamisjärjestelmä olisi välttämättömyyden sijasta innostuksen ja itseohjautuvuuden lähde?

Tutustu

Itsen johtamisella lisää työhyvinvointia

Miten päästä kiireestä eroon? Miten hallita kiirettä? Itsen johtaminen on haasteellisa monelle meistä. Jatkuva kiire ja kasvava työmäärä jättää vain harvoin tilaa luovuudelle.

Tutustu

Vaikuttava valmentaja

Opittavat menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja niille, jotka haluavat edistää innostusta, oivallusta ja tuloksellista yhteistyötä valmentavalla otteella.

Tutustu

Vaikuttava valmentaja -jatkovalmennus

Valmentavaa otetta pitää siirtää eteenpäin omassa organisaatiossa. Yksin ei voi tehdä kaikkea. Samaa osaamista pitää saada myös muille esimiehille, jotka vievät sitä eteenpäin tiimeihinsä. Valjasta osaamisesi valmentavalla otteella muiden käyttöön.

Tutustu

HR-ryhmäcoaching – voimaa ja vaikuttavuutta HR-työhön

Liiketoiminnan ja työn murros haastaa yritysten perinteiset toimintatavat ja johtamisen. Miten murros vaikuttaa HR-ammattilaisen rooliin ja toimintatapoihin? Miten se vaikuttaa sinun arkeesi? Löydä vastauksia ja ratkaisuja yhdessä HR-kollegojen kanssa.

Tutustu

Tilanne haastaa – mitä teet esimies?

Haastavat tilanteet voi ottaa esteenä, mutta voit myös taklata ja kääntää ne onnistumisiksi. Tilanne haastaa -valmennus auttaa sinua tunnistamaan haastavat tilanteet ennalta. Käymme läpi konkreettisia tapauksia ja saat niihin sopivia työkaluja.

Tutustu

Luova kutsumus -ryhmäcoaching

Kestävä menestys rakentuu sille, että yksilöt ja yritykset löytävät oman ainutlaatuisuutensa. Kesto n. 9 kk (7 x 3 h tapaaminen, 1 pv luonnonkauniissa ympäristössä ja 2 pv retriitti).Katso kirjavinkki: Kutsumusjohtaja

Tutustu

Vuorovaikutteinen kutsumus -retriitti

Kaipaatko tekemiseesi tuoreutta? Tai elämääsi kokonaan uutta oivallusta? Onko nyt aika pysähtyä, koota itsesi ja varmistaa suuntasi? Haluatko löytää aidon tapasi olla vaikuttaja? Tule 2,5 päivän retriittiin löytämään vastauksia kysymyksiisi.

Tutustu

Johtamisen jalanjälki® -valmennukset

Johtamisen jalanjälki® on johtajuuden eri osa-alueisiin liittyviä positiivisia, neutraaleja ja negatiivisia jalanjälkiä kokonaisuutena tarkasteleva ajattelumalli. Siihen pohjautuvat valmennukset edistävät uuden ajan johtajuutta helposti käyttöönotettavilla ja nopeasti omaksuttavilla keinoilla. Tärkeä osa mallia ovat kiperät arjen johtamistilanteet, joihin ei välttämättä löydy oikeaa tai väärää tapaa toimia. Näiden avulla esimiehet voivat selkiyttää omaa käsitystään johtamisensa vaikutuksista.

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!