Skip to content
PYYDÄ TARJOUS
Menu
close-icon-lq
JULKAISUT

Luova kutsumus – Tarkoituksen kokemisen taito

Luova kutsumus on kirja, jossa Tapio Aaltonen käsittelee elämän merkityksellisyyden löytymistä minä-muodossa omiin kokemuksiinsa peilaten. 2007

Urautunut elämä vai luova arki? Pöntötämme itseämme ja muita, mikä tarkoittaa, että elämämme muuttuu urautuneeksi ja vaihtoehdottomaksi – emme enää näe mahdollisuuksia ympärillämme. Asetumme usein ulkopuolelta annettuun rooliin ja ikään kuin huomaamattamme asetamme kahlitsevia rajoja myös muille ihmisille. Jokainen elää omassa pöntössään. Kuunnellaan vaikka tavallista kahden aikuisen välistä keskustelua. Toinen kertoo innoissaan uusimmasta oivalluksestaan. Toinen vastaa: ”Minä huomasin tuon saman jo kymmenen vuotta sitten.” Mitä jää sanomatta? ”Pysy pöntössäsi. Älä kuvittele itsestäsi liikoja.”

Jos elämä alkaa junnata paikallaan, on ehkä aika pohtia, mitä haluamme todella tehdä niin työssä kuin vapaa-ajallammekin. Elämmekö sellaista elämää, josta lapsena haaveilimme? Kirja kannustaa kutsumuksen ja luovan elämänasenteen etsimiseen. Kuinka löytäisimme uudestaan lapsen ennakkoluulottomuuden? Pääsemmekö irti ulkoapäin annetuista kahlitsevista rooleista?

Kirja on suunnattu ihmisille, jotka haluavat miettiä elämänsä merkitystä. Se sopii taustalukemiseksi esimerkiksi esimiesvalmennuksiin, koulutustilanteisiin ja yhteisöjen kehittämishankkeisiin.

Tapio Aaltonen

SIDOSASU: sidottu
ISBN: 9789516074446
SIVUMÄÄRÄ: 264
JULKAISUVUOSI: 2007
KUSTANTAJA: Kirjapaja