Skip to content
Menu
close-icon-lq

Valmentavan johtamisen valmennukset vuonna 2023

Uusien sukupolvien odotukset, hybridityöskentelyn myötä heikentynyt yhteisöllisyys ja monin tavoin muuttuva työelämä asettavat haasteensa johtamiselle. Työntekijät etsivät merkityksellisyyttä ja odottavat työnantajalta ja esihenkilöiltä innostavaa sekä ihmislähtöistä johtajuutta.


Jos etsit uutta kipinää esihenkilötyöhön, menetelmiä innostamiseen sekä lisää tuloksellisuutta, niin tutustu kaikille avoimiin valmennuksiimme. Vaikuttava valmentaja ja Vaikuttava johtaja ovat kerta kerran jälkeen saaneet osallistujilta erinomaiset palautteet. 


Vaikuttava valmentaja -valmennus

Toukokuussa 2023 alkava Vaikuttava valmentaja -valmennus sopii kaikille esihenkilötehtävissä toimiville sekä valmentavasta johtajuudesta kiinnostuneille. Valmennuksessa keskitytään coaching-otteen ja valmentavan johtamisen oppimiseen ja harjoitteluun. Huomio on käytännön valmentajataidoissa, jotka voit viedä heti käytäntöön. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt!

Poimintoja palautteesta:

  • Suosittelen kurssia kaikille esihenkilöille!
  • Paljon vuorovaikutusta ja kiinnostava lähestymistapa.
  • Erinomaisesti suunniteltu kokonaisuus!

Vaikuttava johtaja -valmennus

Elokuussa 2023 käynnistyvä pienryhmävalmennus on sinulle, joka haluat syventää valmentavan johtamisen osaamistasi ja kehittyä johtamisotteeltasi entistä vaikuttavammaksi. Saat valmennuksesta konkreettisia keinoja, joilla saat tiimiläistesi kaiken potentiaalin esiin sekä vahvistat henkilöstön sitoutuneisuutta. Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu mukaan!

Poimintoja palautteesta:
  • Parhaita koulutuksia joissa olen ollut!
  • Valmennuksessa oli parasta valmentajien syvä osaaminen ja asiantuntemus.

 

 

Tilaa blogimme