Skip to content
Menu
close-icon-lq

Uusi kaikille avoin valmennus alkaa keväällä 2024!

 Inhimillisesti kestävä johtaminen   -valmennus käynnistyy keväällä 2024  ja se on suunnattu varsinkin sosiaali- ja terveystoimialan esihenkilöille ja tiiminvetäjille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan ja tiiminsä hyvinvointia.

Valmennus tarjoaa käytännönläheisiä menetelmiä, jotka tukevat työelämän muutoksessa ja epävarmuudessa. Tavoitteenamme on auttaa sinua kehittämään johtamistaitojasi sekä varmistamaan tiimisi hyvinvointi. Valmennuksen aikana saat arvokkaita työkaluja oman esihenkilötyön kehittämiseen, tiimin hyvinvoinnin parantamiseen sekä työelämän muutoksessa menestymiseen.

Valmennuksen hyödyt ovat moninaiset:

  • Ymmärrät, testaat ja löydät tekijät, jotka edistävät yksilöiden ja organisaation menestystä.
  • Saat työkaluja arvolähtöisen kulttuurin rakentamiseen ja opit keinoja, joilla voit parantaa työntekijäkokemusta ja työntekijöiden sitoutumista.
  • Valmennus perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja vastaa työelämän tarpeisiin ja arjen esihenkilötyöhön.

Osallistujien suositukset kertovat valmennuksen vaikuttavuudesta:

"Tämä valmennus on käynnistänyt syvemmän ajattelu- ja kasvuprosessin. On ollut lukuisa määrä esimerkkejä ja tilanteita, joissa on joutunut pohtimaan, miten itse esihenkilönä toimisi. Tämä pitää nöyränä ja lisää ymmärrystä muita kohtaan."

"Koulutuksen jälkeen pystyn johtajana kiinnittämään huomiota johtamiseeni useasta eri kulmasta."

"Yksittäisistä päivistä muodostuu monipuolinen kokonaisuus, josta saa paljon uusia työkaluja inhimilliseen johtamiseen ja johtamisen kehittämiseen."

 

Lisätietoja valmennuksesta ja ilmoittautumisesta tulossa pian!

 

Tilaa blogimme