Skip to content
Menu
close-icon-lq
Kaikki artikkelit

Novetoksen uusi toimitusjohtaja Jan Holst: Haluamme kehittää suomalaista työelämää

janViestikapula siirtyi Novetoksella uusiin käsiin, kun Jan Holst aloitti tammikuun puolivälissä uutena toimitusjohtajana. Edellinen toimitusjohtaja Kari Ålander jatkaa Novetoksella strategiakonsulttina johdettuaan Novetosta menestyksekkäästi vuoden 2016 syyskuusta lähtien. 

Jan Holst on työskennellyt Novetoksella valmentajana ja johtamisen konsulttina kahdeksan vuotta ja haluaa nyt viedä valmennustyössa kertynyttä kokemusta käytäntöön uudessa roolissa. 

”Olemme mielenkiintoisessa ja innostavassa murroskohdassa”, Holst toteaa. ”Novetos sai alkunsa 20 vuotta sitten, kun arvoprosessien tekeminen yrityksille käynnistyi. Myöhemmin olimme tuomassa coachingia ja valmentavaa johtamista suomalaiseen työelämään. Nyt vahvistamme konsultatiivista osaamistamme ollaksemme entistä vaikuttavampi yritysten ja muiden organisaatioiden uudistumisen matkakumppani”. 

Uudistumisprosessit alkavat kehitystarpeen tunnistamisesta. Sysäys voi tulla liiketoimintaympäristössä tapahtuneista muutoksista, uuden strategian tarpeesta tai sisäisistä syistä. Uudistuminen alkaa kehitystarpeen tunnistamisesta. Sen jälkeen uudistus pitää suunitella, toteuttaa ja ottaa käyttöön. Onnistuakseen uudistus edellyttää lisäksi koko organisaation osallistamista, että saadaan esimiehet ja henkilöstö sitoutumaan. Novetoksen tarjoomasta löytyy osaamista prosessin jokaiseen vaiheeseen. 

Konsultoinnin vahvistuminen osana Novetoksen tarjoomaa mahdollistaa sen, että Novetos on uudistusprosessien täyden palvelun talo. ”Koko prosessin toteuttaminen saman kumppanin kanssa säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia”, Holst toteaa. 

”Panostamme edelleen omiin vahvuuksiimme: olemme yksilöä aidosti arvostava työelämän asiantuntija. Haluamme, että vahva ihmiskeskeisyys näkyy myös johtamisessa. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittymään huippuyksilöiksi, huipputiimeiksi ja huippuorganisaatioiksi”. 

Novetos on perustamisestaan lähtien ollut vahvasti arvopohjainen yritys, joka haluaa visionsa mukaisesti olla vaikuttavin työelämän kehittäjä. ”Vaikuttavuus tarkoittaa sitä, että haluamme jättää syvän jäljen asiakkaisiimme”, Holst toteaa. ”Haluamme kehittää suomalaista työelämää paremmaksi ja inhimillisemmäksi. Ihmisten hyvinvointi edellyttää myös sitä, että toiminta on tuloksellista ja kannattavaa. Se lisää hyvinvointia, jos mikä.”

Novetoksen missio on Passion for Good, hyvän puolella. ”Tähän tehtävään suhtaudumme vakavasti. Novetos on moniammatillinen yhteisö, mutta meitä yhdistää tinkimätön idealismi: haluamme kasvattaa esimiesten ja työyhteisöjen hyvinvointia kaikilla mahdollisilla mittareilla. Tehtävämme on auttaa asiakkaita tunnistamaan omat kasvukohtansa tai kehittymispotentiaalinsa: ne paikat, joiden kehittäminen tuottaa kaikkein suurimman hyödyn. Samalla haluamme viedä sanaa eteenpäin, kertoa tarinaa onnistumisista ja samalla näkyä ja kuulua, jotta vaikututuksemme säteilee yhteiskuntaan myös laajemmin. 

Novetos lisää vaikuttavuuttaan paitsi tekemällä työnsä entistä paremmin, myös kasvattamalla tehtävän työn määrää ja omaa palveluvalikoimaansa. Hyvää sanaa levittämään on kuluneen vuoden aikana rekrytoitu joukko uusia missiomme jakavia asiantuntijoita. 

Jaa artikkeli

Tilaa blogimme