Skip to content
Menu
close-icon-lq

Mitä uudistuvalta johtajalta vaaditaan tulevaisuudessa?

  Asiakkaidemme kanssa käydyissä keskusteluissa esiin nousevat usein kysymykset siitä mitä ovat tulevaisuudessa tarvittavat ihmisten johtamisen taidot ja kyvykkyydet, jotta saavutetaan yhteiset tavoitteet.


Entä miten johdetaan organisaatiota niin, että voimme huolehtia kaikkien hyvinvoinnista? Aihe on entistä tärkeämpi nyt, kun takana on poikkeuksellisia vuosia. Jatkuvasti muuttuvat tilanteet ovat edellyttäneet ennakoimattomia toimenpiteitä ja jopa arvomaailman ravistelua.


Haluamme nyt kartoittaa, mitä uudistuvalta johtajalta vaaditaan tulevaisuudessa.

Mitkä ovat uudet haasteet ja omaan johtajuuteen liittyvät kehitysalueet? Toimitko esihenkilönä tai johtajana? Toivomme, että antaisit näkemyksesi tästä tärkeästä teemasta, vastaaminen vie aikaasi vain noin viisi minuuttia. Kysely on avoinna 2.12.2022 asti.

  • Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi 3 950 € arvoiseen Vaikuttava valmentaja -valmennukseen.
  • Kyselyyn vastanneiden lisäksi haastattelemme osan vastaajista. Haastatteluun osallistuneiden kesken arvotaan kolmen kerran yksilöcoaching -kokonaisuus.

Vastaa kyselyyn klikkaamalla tästä!

 

Tilaa blogimme