Skip to content
Menu
close-icon-lq

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi 2022 on ollut jälleen muutosten vuosi ja vallitseva maailmantilanne on vaikuttanut meidän kaikkien arkeen. Tarve inhimilliselle työelämälle on entisestään korostunut ja teemme sen puolesta töitä myös vuonna 2023.

Tehdään yhdessä työelämästä elämisen arvoista!

Osallistu alkuvuoden tilaisuuksiimme, joissa keskustellaan uudistuvan johtajan taidoista sekä inhimillisestä tulosjohtamisesta.

Teimme syksyllä selvitystä uudistuvan johtajan taidoista ja yli sata johtajaa kertoi meille näkemyksensä. Kiitos kaikille kyselyyn ja haastatteluun osallistuneille! Julkistamme selvityksen tulokset ja päätelmät Uudistuva johtaja -tilaisuudessa 26.1.2023 klo 14.30–16.00 (Keilaranta 1, Espoo). 

Aiheesta tulee kanssamme keskustelemaan Rolf Ladau, Paulig Group CEO. Osallistujilla on tilaisuuden aikana mahdollisuus verkostoitua sekä vaihtaa ajatuksia muiden kanssa, joten lämpimästi tervetuloa Keilaniemeen! Jos et pääse paikan päälle, on maksutonta tilaisuutta mahdollista seurata myös etänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Varaa päivä kalenteriin 8.2.2023: Kiva vai kova? Millaista johtamista tuloksenteko edellyttää? Mitä on inhimillinen tulosjohtaminen?

Millaista johtamista menestyminen ja kestävien tuloksien tekeminen edellyttävät? Tämä on yksi kaikkien johtajien ja esihenkilöiden peruskysymyksistä.

Kohtaamisia-tilaisuudessa 8.2.2023 klo 8.30–10.00 valmentajamme Jan Holst avaa inhimillistä tulosjohtamista ja haastattelee Metso Outotecin talousjohtaja Eeva Sipilää aiheesta. Tilaisuus järjestetään hybridinä, eli voit tervetuloa Keilaniemeen tai etäyhteyden päähän!

Lisää tästä päivä kalenteriisi!

 

Kuva: Marifdez / Freepik

Tilaa blogimme