Skip to content
PYYDÄ TARJOUS
Menu
close-icon-lq

Fibion&Novetos -webinaaritallenne: Työyhteisön stressi ja sen hallinta

Novetoksen asiantuntijat Pirjo Ahonen ja Eeva Pitkänen käsittelivät Fibionin ja Novetoksen yhteistyönä järjestämässä webinaarissa 26.5.2020 työyhteisön stressin hallintaa johtajan näkökulmasta. Webinaari on katsottavissa jälkeenpäin täältä!

Haluatko saada eväitä työyhteisön johtamiseen poikkeustilanteessa? Katso webinaari, niin opit tunnistamaan paremmin erilaisia stressikäyttäytymisiä, löytämään keinoja johtaa työhyvinvointia poikkeavassa tilanteessa sekä vahvistamaan sujuvaa yhteistyötä paineen keskellä.

Normaalisti esimiehen ei tarvitse huolehtia työyhteisön jäsenten stressistä muuta kuin yksittäisistä tapauksista. Nyt tilanne on toisin. Pitkittynyt Korona-poikkeustila näyttäytyy työyhteisössä monin eri tavoin ja tällä kertaa yhtä aikaa.

Johtaminen on etätöiden lisääntyessä entistä haastavampaa. Millä keinoin esimiehenä voin olla selvillä, miten johdettavani voivat tai mikä on heidän työssäjaksamisensa ja stressitasonsa? Esimiehen on hyvä oppia tunnistamaan erilaisia stressikäyttäytymisiä ja keinoja tukea johdettaviaan yksilöllisesti.   

Tilaa blogimme