Skip to content
Menu
close-icon-lq

Etä-aamiaistilaisuus: Muutoksen johtaminen 2.0

 

Lokakuun aamiaistilaisuus some

 

Muutoksesta ja muutoksen johtamisesta puhutaan nyt paljon. Mutta mitä tehdä, kun organisaatiolla ovat hallussa perustiedot ja -taidot muutoksen tukemiseen, mutta muutos ei silti etenekään suunnitellustiEntä mitä tehdä, kun muutos syystä tai toisesta pysähtyy?

Pääset kuulemaan Novetoksen kokeneiden asiantuntijoiden Markus Pessin ja Sari Arolinnan esittelemiä konkreettisia malleja ja käytännön vinkkejä haastavien muutostilanteiden ratkaisuun. Keinoja haetaan mm. minäpystyvyyden, myötätunnon ja kompleksisuuden näkökulmista. Tilaisuuden vierailevana asiantuntijana toimii Helsingin yliopiston professoriCoHumans Oy:n tutkimusjohtaja Anne Birgitta Pessi, jonka tutkimusteemoja ja sydämenpaloa ovat mm. myötätuntoarvot ja hyvän elämän kokemukset. 

  • Miten ymmärtää yksilölliset tarpeet muutosprosessissa? 
  • Mitä tehdä, kun yhdessä sovitut motivoivatkaan tavoitteet eivät aikaansaa muutosta? 
  • Kuinka edetä, kun eteen tulee oikeasti mahdottomalta tuntuva muutoshaaste?   

Tilaisuus on tarkoitettu esimiehille, valmentajille, asiantuntijoille, joiden rooliin kuuluu muutosten toimeenpano ja ihmisten tukeminen muutoksissa. Myös henkilöille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään muutoksen hallinnasta. 

Tilaisuus pidetään etätoteutuksena. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tilaisuuteen sekä tallenteen tilaisuuden jälkeen.

👉🏼 Ilmoittaudu täällä ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt!

Lämpimästi tervetuloa! 

Tilaa blogimme