Avoimet valmennukset

Avoimissa valmennuksissamme työstät itsellesi merkityksellisiä päämääriä ja löydät keinoja kehittymiseen tavoitteittesi mukaisesti. Valmennusohjelmamme perustuvat vetäjien syvälliseen kokemukseen sekä osallistujien vahvaan vuorovaikutukseen ja keskinäiseen luottamukseen.

Valmentavan johtamisen valmennus (2 pv)

Kaipaatko uutta otetta, intoa ja työkaluja johtamis- ja esimiestyöhösi? Tule mukaan valmentavan johtamisen tehovalmennukseen.

Tutustu

Vaikuttava valmentaja

Opittavat menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja niille, jotka haluavat edistää innostusta, oivallusta ja tuloksellista yhteistyötä valmentavalla otteella.

Tutustu

Vaikuttava valmentaja -jatkovalmennus

Valmentavaa otetta pitää siirtää eteenpäin omassa organisaatiossa. Yksin ei voi tehdä kaikkea. Samaa osaamista pitää saada myös muille esimiehille, jotka vievät sitä eteenpäin tiimeihinsä. Valjasta osaamisesi valmentavalla otteella muiden käyttöön.

Tutustu

HR-ryhmäcoaching – voimaa ja vaikuttavuutta HR-työhön

Liiketoiminnan ja työn murros haastaa yritysten perinteiset toimintatavat ja johtamisen. Miten murros vaikuttaa HR-ammattilaisen rooliin ja toimintatapoihin? Miten se vaikuttaa sinun arkeesi? Löydä vastauksia ja ratkaisuja yhdessä HR-kollegojen kanssa.

Tutustu

Tilanne haastaa – mitä teet esimies?

Haastavat tilanteet voi ottaa esteenä, mutta voit myös taklata ja kääntää ne onnistumisiksi. Tilanne haastaa -valmennus auttaa sinua tunnistamaan haastavat tilanteet ennalta. Käymme läpi konkreettisia tapauksia ja saat niihin sopivia työkaluja.

Tutustu

Matka parempaan itsensä johtamiseen

Avoin valmennus, jonka menetelmät ja ideat auttavat kehittämään omaa itsensä johtamista työn eri osa-alueilla.

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!