Avoimet valmennukset

Avoimissa valmennuksissamme työstät itsellesi merkityksellisiä päämääriä ja löydät keinoja kehittymiseen tavoitteittesi mukaisesti. Valmennusohjelmamme perustuvat vetäjien syvälliseen kokemukseen sekä osallistujien vahvaan vuorovaikutukseen ja keskinäiseen luottamukseen.

Tieteellisenä asiantuntijana lääkeyrityksessä

Lääketeollisuudessa aloittaa paljon uusia tekijöitä, joiden tausta ja työkokemus on muualla kuin teollisuudessa. Siksi haluamme tarjota omaa osaamistamme lääketeollisuuden alalta myös sinulle.

Tutustu

Kehity HR-ammattilaisena: opi yhdessä ja verkostoidu

Toimintaympäristön murros haastaa yritysten perinteiset toimintatavat ja johtamisen.
Miten murros vaikuttaa HR-ammattilaisen rooliin ja toimintatapoihin?

Tutustu

Vaikuttava valmentaja

Opittavat menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja niille, jotka haluavat edistää innostusta, oivallusta ja tuloksellista yhteistyötä valmentavalla otteella.

Tutustu

Itsen johtamisella lisää työhyvinvointia

Miten päästä kiireestä eroon? Miten hallita kiirettä? Itsen johtaminen on haasteellisa monelle meistä. Jatkuva kiire ja kasvava työmäärä jättää vain harvoin tilaa luovuudelle.

Tutustu

Luova kutsumus -ryhmäcoaching

Kestävä menestys rakentuu sille, että yksilöt ja yritykset löytävät oman ainutlaatuisuutensa. Kesto n. 9 kk (7 x 3 h tapaaminen, 1 pv luonnonkauniissa ympäristössä ja 2 pv retriitti).Katso kirjavinkki: Kutsumusjohtaja

Tutustu

Vuorovaikutteinen kutsumus -retriitti

Kaipaatko tekemiseesi tuoreutta? Tai elämääsi kokonaan uutta oivallusta? Onko nyt aika pysähtyä, koota itsesi ja varmistaa suuntasi? Haluatko löytää aidon tapasi olla vaikuttaja? Tule 2,5 päivän retriittiin löytämään vastauksia kysymyksiisi.

Tutustu

Johtamisen jalanjälki® -valmennukset

Johtamisen jalanjälki® on johtajuuden eri osa-alueisiin liittyviä positiivisia, neutraaleja ja negatiivisia jalanjälkiä kokonaisuutena tarkasteleva ajattelumalli. Siihen pohjautuvat valmennukset edistävät uuden ajan johtajuutta helposti käyttöönotettavilla ja nopeasti omaksuttavilla keinoilla. Tärkeä osa mallia ovat kiperät arjen johtamistilanteet, joihin ei välttämättä löydy oikeaa tai väärää tapaa toimia. Näiden avulla esimiehet voivat selkiyttää omaa käsitystään johtamisensa vaikutuksista.

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!