Skip to content
Menu
close-icon-lq

Reijo Mylläri

Coach, valmentaja, fasilitaattori, työnohjaaja

Reijon intohimon ja erityisosaamisen alueina ovat johtamisen, esimiestyön ja myynnin kehittäminen ihmisläheisellä otteella. Johtava teema Reijon toiminnassa on tuottaa ihmisille tuloa ja iloa. Tämän toteuttamista tukee hänen perehtymisensä erilaisten mentaalisten ja tunneperäisten esteiden poistamiseen, sekä tunneälytaitojen kehittämiseen.

Pätevyydet

NLP Trainer, Ryhmätyönohjaaja, SCY Coaching diplomi, TMC Turn Around Management Consultant, Tradenomi, MJD Markkinointijohdon tutkinto, BigFive –persoonallisuus ja EQi tunneälyvalmentaja -sertifioinnit.

Työkielet

suomi, englanti

CV

Lataa tästä

”Can do – can feel”. Tunne ja asenne näkyvät teoissa ja tuloksissa.

Itsen johtamisen kehittäminen organisaatioympäristössä on yksi Reijon intohimon alueista. Yksiöllisen kehittymisen tukeminen ja sen johtaminen yhdistettynä organisaation päämääriin ja tavoitteisiin, luovat hyvinvoivia tiimejä ja menestyvän organisaation.

Tunneälykäs, arvostava ja ihmislähtöinen kohtaaminen ovat niitä isoja ja merkityksellisiä asioita, jotka ovat Reijon sydäntä lähellä. Yli 30 vuoden kokemus ihmisten kohtaamisista niin valmentajana, johtajana tai myyjänä, tuovat sekä leveyttä että syvyyttä osaamiseen ja sen jakamiseen organisaatiota kehitettäessä.

Reijon eritysosaamista ovat:
• Johtajien ja avainhenkilöiden coaching
• Ihmislähtöisen johtamisen kehittäminen
• Myynnin johdon, sekä myynnin valmennukset
• Asiantuntijaorganisaatioiden kehittäminen
• Tunneäly- ja vuorovaikutusvalmennukset