Skip to content
Menu
close-icon-lq

Mika Koskinen

Valmentaja, johdon konsultti

Mika haastaa ja innostaa asiakkaitaan ja itseään jatkuvaan kehittymiseen, itsensä likoon laittamiseen ja ajattelun uudistamiseen. Mika on käytänteiden ja kulttuurin ohjaaja, eli omimmillaan kulttuurin, muutosten, esihenkilötaitojen ja haastavien tilanteiden hallinnassa.

Pätevyydet

MBA, FK, MKT, NTM, HR, JET, Palvelutuotteiden tuotekehittäjä, UX Palvelumuotoilija, Yhteistyön ja restoratiivisen kulttuurin valmentaja, Sovittelija, Filosofian praktikko

Työkielet

suomi, ruotsi, englanti

CV

Lataa tästä

Mika toimii yhteisöjen liiketoiminnan kehittäjänä. Hänen työotteessaan korostuvat valmentava ja fasilitoiva ohjaus ja osallistava ja oivalluttava tekeminen. Ennen valmentajauraansa hän on toiminut palvelu- ja B2B-teollisuusalojen yritysten esihenkilö- ja johtotehtävissä, mitkä antavat hänelle selkänojaa ymmärtää johtajuuden haasteita ja muuttuvien toimintaympäristöjen vaatimuksia. Mikan ohjenuorana on, että ”valmenna ja konsultoi kun sinulla on kokemusta, oppia ja mahdollisesti tutkimusta takana”.

Mikaa kiinnostaa erityisesti auttaa yrityksiä ja organisaatioita:

  • Tuottamalla muutoshankkeita
  • Muuttamalla käytänteitä ja kulttuuria
  • Fasilitoimalla kehittämisprosesseja
  • Toimimalla business coachina ja fasilitoijana johdon ja esihenkilöiden yksilö- ja ryhmäcoaching -prosesseissa
  • Haastamalla yrityksen toimeenpanoja, vuorovaikutusta, konfliktien käsittelyä, kriittistä ajattelua ja argumentointia.

Mikan monipuolista johtamis- ja valmennuskokemusta tukee vuosien myynti- ja markkinointitoiminta, vapaaehtoistyö, luottamushenkilö- ja yhdistystoiminta sekä erilaiset hallitusjäsenyydet. Mika harrastaa kuntoilua, purjehdusta ja kirjallisuutta.

Mikasta sanottua:

”Mika has been a true professional and helped us with his contribution and commitment combined with great expertise. A good developer for our organization”