Ota yhteyttä!

Novetoksen hallitus

Heikki Pajunen (pj)

Markus Pessi

Taru Lindeman

Jani Aaltonen

Mervi Palander

Yhteystiedot

Novetos Oy, Keilaranta 1, 02150 Espoo
puh. (09) 682 9050
novetos@novetos.fi
etunimi.sukunimi@novetos.fi

Tietosuojaseloste

Missio: Passion for good

Elämisen arvoista työelämää vuodesta 1997

Missionamme on tehdä työelämästä elämisen arvoista. Uskomme siihen, että ihmiset haluavat tehdä hyvää, olla luottamuksen arvoisia, auttaa muita ja pyrkiä parhaimpaansa.  

Jokainen organisaatio muodostuu yksilöistä. Organisaation menestys riippuu yksilöiden halusta ja valmiudesta kasvaa omaan potentiaaliinsa ja tehdä parhaansa organisaation tavoitteiden eteen. Uskomme, että jokainen haluaa olla osa itseään suurempaa ja merkityksellistä tarinaa, muuttaa maailmaa ja tehdä elämästä elämisen arvoista. Yhdessä tehden olemme enemmän. 

Kestävä tuloksellisuus ja taloudellinen menestys kulkevat käsikädessä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kanssa. Uskomme vastuulliseen johtamiseen, joka huolehtii kaikkien sidosryhmien henkisestä, fyysisestä ja taloudellisesta hyvinvoinnista ja tasapainosta.  

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan kohti omaa täyttä potentiaaliaan. Tässä työssä haluamme sytyttää, haastaa ja innostaa. Olemme matkakumppani yksilön tai organisaation matkalla omaan huippuuteen. Tämä edellyttää viisautta ja reiluutta sekä halua kasvaa – joka päivä ja jokaisessa olosuhteessa. 

Olemme idealisteja, jotka uskovat ihmeiden syntyvän arjen pienistä teoista, vaivannäöstä ja oppimisesta. Haastamme rohkeasti ajattelua rajoittavia uskomuksia ja kannustamme uutta luovaan kokeiluun. Matkalla parempaan keskitymme siihen, mihin voimme itse vaikuttaa. 

Arvomme rohkeammin, viisaammin ja reilummin ohjaavat arjen toimintaamme antaen sille suunnan ja tavoitteen. Haluamme olla arvojemme arvoisia. 

Laskutusosoite

Novetos Oy
Keilaranta 1
02150 Espoo
 

Y-tunnus: 1081764-7

Verkkolaskuosoite 003710817647

Verkkolaskuoperaattori Basware Oyj (välittäjätunnus: BAWCF122) ja Nordea (välittäjätunnus: NDEAFIHH)
laskut@administer.fi

 

 

Saapumisohjeet: Keilarantaan pääsee helposti metrolla, ja suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä. Kätevimmin löydät perille, kun nouset metrosta Keilaniemen pysäkillä, poistut uloskäynnistä B ja suuntaat suojatien yli. Lisäksi bussilinjat 551-555 tulevat lähelle.

Muita saapumisohjeita

Tilaa uutiskirje!

Company Name

Company address, lorem ipsum dolor sit amet