Kohtaamisia: Heidi Pech

Kohtaamisia-studion vieraana on Futuricen diversiteetistä, monimuotoisuudesta ja tasa-arvosta vastaava johtaja Heidi Pech. Novetoksen Jaana Ovaska haastattelee Heidiä hänen taustoistaan ja työstään monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden teemojen äärellä Futuricella.

Kohtaamisia: Krista Petäjäjärvi

Kohtaamisia-studion vieraana on Taiteen edistämiskeskuksen läänitaiteilija ja Taide osana organisaatiota -verkoston perustaja Krista Petäjäjärvi

Novetoksen Jaana Ovaska haastattelee Kristaa siitä, miten taide voi olla välineenä yritysten kasvussa ja muutoksessa. Tästä ja monesta muusta teemasta lisää videolla!

Kohtaamisia: Camilla Tuominen

Kohtaamisia-studion vieraana on tunnekouluttaja, puhuja, tietokirjailija, kuvittaja, toimitusjohtaja Camilla Tuominen, jonka Tunteet ei kuulu työpaikalle -kirja tarjoaa eväitä tunteiden johtamiseen työpaikoilla.

Novetoksen Jan Holst haastattelee Camillaa hänen urapolustaan, kirjan ydinteemoista ja kaikesta näiden kahden väliltä. Miksi tunteiden näyttäminen työpaikoilla on edelleen tabu? 

Kohtaamisia: Henri Sora

Kohtaamisia-studion vieraana on tällä kertaa Labroxin toimitusjohtaja Henri Sora, joka yhdessä Juuso Hämäläisen kanssa on kirjoittanut kirjan "Strategia arkeen OKR-mallilla".

Novetoksen valmentaja Hanna Poskiparta haastattelee Henri Soraa kirjan ydinteemoista. Johtajien haasteena on usein muuttaa ylätason strategia käytännön tekemiseksi organisaation arkeen - tuoko OKR-malli apua tähän haasteeseen?

Kohtaamisia: Pirjo Ahonen

Kohtaamisia-studion vieraana on Novetoksen valmentaja, coach, työnohjaaja Pirjo Ahonen. Jan Holst ja Pirjo Ahonen keskustelevat Johda merkitystä -kirjan ydinteemoista, kuten sisäisestä motivaatiosta ja siitä, miten toisten merkityksen kokemusta voidaan kehittää ja johtaa.

Suomen Ekonomien Bisneskirjapalkinnon esiraati valitsi Pirjo Ahosen, Tapio Aaltosen ja Jaakko Sahimaan kirjoittaman Johda merkitystä -kirjan finaaliin vuoden 2020 kirjallisuuspalkinnon saajaksi.