Positiivinen haastaminen -coaching

Alkaa helmikuussa 2020!

Novetos järjestää mahdollisuuden coaching-prosessiin, joka syventää osallistujan positiivisen haastamisen teemoihin huomioiden yksilön tarpeet ja persoonan.

Coaching on henkilökohtaisempaa valmennusta, joka auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia ja hyvinvointia työhösi ja elämääsi. Coaching keskittyy siihen, missä olet nyt ja mitä haluat tehdä päästäksesi sinne, missä toivot olevasi tulevaisuudessa.

Henkilömäärä coaching-ryhmässämme on n. 3-6 henkilöä/ryhmä. Coaching pidetään aina kello 9-11.30 ja aamiainen on tarjolla kello 8.30 alkaen. 

Valmentajat

Hanna Poskiparta

Hanna oivalluttaa tunnistamaan itselle merkitykselliset asiat. Hän  herättelee asiakkaita löytämään rohkeutensa ja vahvuutensa,  katsomaan asioita uudesta näkökulmasta, luomaan selkeitä tavoitteita sekä löytämään askelmerkit onnistumisen tielle.

Anne Roine

Anne on mukaansa tempaava ihminen, joka tähyää tulevaisuuteen, mutta ymmärtää nykytilanteen ja henkilökohtaisen kasvuprosessin. Hän hakee tinkimättä parhaimmat ratkaisut olemassa oleviin haasteisiin ja ymmärtää ihmisten erilaisuuden. Annen palaute on välitöntä ja ymmärtävää, ja hän kulkee valmennettavien rinnalla koko matkan.

 

Coaching-ryhmän tapaamisajankohdat:

27.2., 6.4., 4.5., 3.6., 19.8., 14.9.

 

Hinnoittelu

1800€ / henkilö + alv. 24%.

Teemme mielellämme myös yrityskohtaisia coaching-prosesseja.

 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta! 👆🏼

 

Kysy lisää: 

Valmennusassistentti Sini Munukka (sini.munukka@novetos.fi tai 09 682 9050).


Coachingin ja valmennuksen esite 

Novetos-logo

Ilmoittaudu